michelangelovv Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Witam, chcę zamontować do mojego AUDI A4 B6 białe żarówki a dokładnie światła : mijania, postojowe, do oświetlenia tylnej rejestracji i te które świecą w środku pojazdu. Jeśli ktoś zna dobrą stronę wraz z żarówkami, prosiłbym o napisanie z góry dzięki i pozdrawiam
luki19862121 Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Witam, chcę zamontować do mojego AUDI A4 B6 białe żarówki a dokładnie światła : mijania, postojowe, do oświetlenia tylnej rejestracji i te które świecą w środku pojazdu. Jeśli ktoś zna dobrą stronę wraz z żarówkami, prosiłbym o napisanie z góry dzięki i pozdrawiam [emoji6] Na forum masz wszelkie informacje. Kolega Tomnik ma najlepsze Ledy jakie można kupić Wysłane z Huawei mate 10 pro
Fido Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Priorytet dla Ciebie to białe? Nie ważne co Ty będziesz widział przed sobą w deszczu czy mgle ? Ślepy jak kret ale laski będą bić brawo pod wiejską chałturą.
sebul Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 http://allegro.pl/swiatla-led-h7-mijania-drogowe-zarowka-3800lm-c6h7-i7137591196.html a co myslicie o tym ? bedzie pasowac ? bewdzie lepije swiecilo niz zwykla h7 ?
Lukasz_N Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Odpuść sobie ten wynalazek. Jeżeli tak bardzo chcesz się pchać w LED to zainwestuj coś porządnego. Jest parę wątków na forum w tym temacie. Poszukaj i poczytaj.
GRADIENT Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 U mnie: podsufitki, tablica rejestracyjna, nogi, drzwi, schowek led, przednie h7 osram night breaker laser.
Daniel85 Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 Kłaniam się Panowie kieruje sie do Was z pytaniem co tam polecicie od siebie żeby wsadzic w swiatła mijania i drogowe ??? Dodam swoja propozycje mijania osram cool blue intense a w drogowe tungsram megalight +120 % ??? Bedzie dobra opcja czy macie cos lepszego do zaproponowania ??? Pozdro 4 all
Rekomendowane odpowiedzi