Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 b6 1.8t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że nie  zrobiłeś dokladek w kolor...

Edytowane przez wesz82

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, wesz82 napisał:

Szkoda że zrobiłeś dokladek w kolor...

Dlaczego ?

Właśnie cala w kolor jest spoko 

Opublikowano
  • Autor

Trochę ciepła wleciały listwy progowe I nowy filtr kabiny

20190430_120129.jpg

20190430_122939.jpg

20190430_131538.jpg

20190430_131659.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dziś wstawiłem ten przeklęty intercoolera od bexa, zajęło mi to 11h nie polecam nikomu naprawdę kupcie fimc I zróbcie sobie z piwkiem w 3 godziny.

20190501_091651.jpg

20190501_103716.jpg

20190501_141328.jpg

20190501_141315.jpg

20190501_194853.jpg

Opublikowano

@marekgolczynski szczere wyrazy współczucia. Robiłem tą robotę, wyciągnąłem obydwa icki, żeby włożyć FMIC, który i tak nie pasował :suicide_anim:

Dniowka stracona. Masakra 

Pzdr. 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, dayd_4 napisał:

@marekgolczynski szczere wyrazy współczucia. Robiłem tą robotę, wyciągnąłem obydwa icki, żeby włożyć FMIC, który i tak nie pasował :suicide_anim:

Dniowka stracona. Masakra 

Pzdr. 

Ja już się poddawałem Ale w końcu złożyłem wszystko pojechałem się przejechać 150 km/h wywaliło przewód od icka I znów rozkręcenie dramat Ale jakoś się udało.

Opublikowano
2 minuty temu, marekgolczynski napisał:

Ja już się poddawałem Ale w końcu złożyłem wszystko pojechałem się przejechać 150 km/h wywaliło przewód od icka I znów rozkręcenie dramat Ale jakoś się udało.

Haha, ja się poddałem, złożyłem wszystko w serii. Ale to dlatego, że kupiony zestaw z FMIC wogóle nie pasował, a nie miałem ochoty rzeźbić. Przymierzam się do tematu ponownie w tym sezonie, nawet dzisiaj gadałem o tym z @HOLMATRO, ale tym razem kupię zestaw P&P, albo oddam do wyspawania z kwasu. Ale i tak, demontaż/montaż zderzaka, reflektorów, to dniówka :rant:

Opublikowano
13 godzin temu, marekgolczynski napisał:

Dziś wstawiłem ten przeklęty intercoolera od bexa, zajęło mi to 11h nie polecam nikomu naprawdę kupcie fimc I zróbcie sobie z piwkiem w 3 godziny.

Cześć, czy mógłbyś napisać z czym dokładniej miałeś największe problemy? Co zajęło najwięcej czasu? Jest szansa założyć prawego ic'ka bez zrzucania zderzaka? Na dniach czeka mnie to samo ☺

Pozdrawiam

Andrzej

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, andrew01 napisał:

Cześć, czy mógłbyś napisać z czym dokładniej miałeś największe problemy? Co zajęło najwięcej czasu? Jest szansa założyć prawego ic'ka bez zrzucania zderzaka? Na dniach czeka mnie to samo ☺

Pozdrawiam

Andrzej

Tam są same problemy, demontaż zderzaka to najprostsza rzecz związana z tym I bez tego nie ma szans tego zrobić.

Opublikowano
W dniu 2.05.2019 o 10:32, andrew01 napisał:

Pozdrawiam

Andrzej

@andrew01 nie dopytuj, słuchaj @marekgolczynski, nie wyważaj otwartych już drzwi.:cygaro:

Opublikowano
Godzinę temu, dayd_4 napisał:

@andrew01 nie dopytuj, słuchaj @marekgolczynski, nie wyważaj otwartych już drzwi.:cygaro:

Za późno, wczoraj już zamontowałem prawego IC'ka :) Faktycznie niemiłosiernie tam ciasno, najwygodniej by było ze zrzuceniem pasa przedniego,  u mnie skończyło się na jego delikatnym odchyleniu. jak już IC był na miejscu to reszta już poszła z górki. Zderzak oczywiście też zrzucony choć przy nim utknąłem na prawie godzinę, wszystkie śruby jak przykazane odkręcone a ten dalej się blokował.

Pozdrawiam
Andrzej

Edytowane przez andrew01

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Do trzech razy sztuka wyleciał dystans 17 mm.

Jakich polecacie tunerów w warmińsko mazurskim? 

20190413_153435.jpg

20190526_152743.jpg

Opublikowano

super wygląda! Masz może fotki całego autka z dystansami? :)

Opublikowano

teraz elegancko, jaki ten dystans szeroki? nie bylo już problemow

Opublikowano
  • Autor

Dystans 17 mm I problemów nie było 

20190527_172257.jpg

Opublikowano

no ładnie ładnie prezentuje się, ogólnie co do dystansów to można mieć ciensze z centrowaniem pod warunkiem że przechodzimy np z 57.1 na felgę 66.1

Opublikowano
  • Autor

Zabudowa wleciała pozbylem  się skrzyni zawsze to więcej miejsca w bagażniku.

20190531_114827.jpg

20190531_132954.jpg

20190531_174109.jpg

Opublikowano

@marekgolczynskiw boczek najlepsze rozwiązanie :) zauważalna różnica przy mniejszym litrażu skrzyni ? skrzynie w boczku jakoś mocowałeś dodatkowo ?

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, dkdk95 napisał:

@marekgolczynskiw boczek najlepsze rozwiązanie :) zauważalna różnica przy mniejszym litrażu skrzyni ? skrzynie w boczku jakoś mocowałeś dodatkowo ?

Wszystko zależy od głośnika, wiadomo że mocny glosnik nie wyrobi w takiej skrzyni Ale dobrej firmy już będzie ładnie grał.

Różnica jest ogromna jbl był zauważalnie glosniejszy Ale ten jest jakościowo lepszy, przyjemnie nisko gra .

A mocowalem normalnie na wkręty od środka do boczka.

Opublikowano
  • Autor

Od kilku tygodni miałem problem z zawieszeniem stuki po prawej stronie.

Okazało się że to przekladnia, oczywiście jak na złość nikt z polecanych firm nie miało takiej zregenerowanej na półce wiec wleciala nowa plus wahacz prawy dolny i teraz zaczela sie prowadzic jak trzeba 

20190608_100417.jpg

20190608_120339.jpg