Skeili Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Tak jak w temacie , problem z ukladem dolotowym. Auto nie jedzie od dolnych obrotow, slychac syczenie przy odpuszczaniu gazu. Audiana byla u dwoch mechanikow i nikt nic nie znalazl. Poszukuje speca od 1.8t ktory znalazlby nieszczelnasc. Z tego co widzualem macie jakies spospby z wpompowywaniem powietrza przez Tipa? Dojade gdzie trzeba..okolice Zamoscia lub lublina . Prosze o pomoc i z gory dzieki
wrestling1000 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Sprawdź DV i dalej szczelność ja niestety Wawa
Skeili Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 2 godziny temu, wrestling1000 napisał: Sprawdź DV i dalej szczelność ja niestety Wawa Mechanik niby sprawdzal Dv :/ mowil ze jak ją zaslepil czy tam odłączyl , juz nie wiem to to szyczenie sie zmienilo w takie przerywane ;/ ale nie jechal dalej. Da sie jakos inaczej ten zawor sprawdzic ?
przem8 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 W sprawie ogarnięcia 1.8t możesz pisać do @Galetto - okolice Lublina.
Skeili Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 dzęki kolego za pomoc, napewno do niego napisze. Trzeba w końcu poszukać kogoś kto się naprawdę na tym zna
Rekomendowane odpowiedzi