marcinbn Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam nie wiem czy w dobrym temacie pisze ale mam takie małe pytanko czy felgi mozna regenrowac? nie chodzi mi o to ze jest krzywa czy cos tylko wyżarta;] popatrzcie na foto
Nowak_zg Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 mozna piaskowanie spawanie polerowanie lakierowanie prostowanie co kto lubi ;] [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 19:33_________________________________________________tutaj akurat przyda sie piaskowanie + malowanie lub dobre spolerowanie
marcinbn Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 jaki mniej wiecej koszt kolego? regenaracji 4 takich felg?
Dibo Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 To już kwestia indywidualna jak się dogadzasz. Ale tak średnio 400-600 PLN.
marcinbn Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 po takiej regeneracji felga ma taką samą trwałosc jak na początku?
Dibo Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Raczej nie. Jest bardziej podatna na odpryski i zarysowania.
marcinbn Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 hmm nie wiem czy warto inwestowac w te felgi dlatego jeszcze jedno pytano czy te felgi po regeneracji (600zł komplet) bedą wygladac tak jak poniżej? (zdjęcie)
Nowak_zg Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 one sa tylko porysowane wiec nic ze swojej pierwotnej trwalosci raczej nie straca i tak nie sa pewnie za mocne z tego co po nich widze bo to chyba made in italy
Cor72z Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja bym je wypolerował ..Jeżeli reszta tez jest już zmęczona przez życie.... Miałem podobny problem w moich... Ale wyprowadziłem je na takie- sam oceń.. Pozdrawiam
gooralos Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Felga nie straci na swoich właściwościach. Jedynie jeżeli będzie wypolerowana, będzie narażona na zarysowania oraz zabrudzenia.
marcin j Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Czy to są felgi firmy MAM????, bo ja nie narzekałem na trwałość. A Nowak napisał ci co można z nimi zrobić
marcinbn Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 nie mam pojecia jakiej sa firmy, sciagniete świezo z sprowadzonej a4 z Niemiec..
Cor72z Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Ja mam takie same felgi.. ale jest jedna różnica... ten element na którym znajduję się wentylek.. u mnie te korytko jest poprowadzone po całości felgi... u ciebie widać ze jest tylko miejscami po między (szczebelkami.. ze tak to nazwę ) I teraz jest pytanie które są ori ???
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 po polerce te felgi wyglądają mega za***iście , mnie teraz to czeka bo mi zszedł lakier bezbarwny w paru miejscach i wygląda paskudnie
Cor72z Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Trzeniu mam pewne doświadczenie.. wiec jak coś to pisz... Pomoge z miłą chęcią
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Trzeniu mam pewne doświadczenie.. wiec jak coś to pisz... Pomoge z miłą chęcią Serdecznie dzięki Kolego ale ja mam 2 lewe ręce oddam do polerki
gooralos Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Trzeniu mam pewne doświadczenie.. wiec jak coś to pisz... Pomoge z miłą chęcią Serdecznie dzięki Kolego ale ja mam 2 lewe ręce oddam do polerki zapraszam
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Marcinku dzięki ale w Krakowie mam pod nosem
Dibo Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 po polerce te felgi wyglądają mega za***iście , mnie teraz to czeka bo mi zszedł lakier bezbarwny w paru miejscach i wygląda paskudnie Trzeniek a Ty masz MAM8 czy jakąś plastelinę ?
Rekomendowane odpowiedzi