Gość Iceman Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 tylko ze mi wystarczy 1F a nie 6 ile ten twoj cond w ogole wazy i jakie ma gabaryty? ile waży niemam pojęcia a wymiary jutro zmierze to ci podam :biggrin:
Bartass_1 Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 skrzynia jest odpowiednio wytlumiona wyliczona pojemnosc do mocy Nie chcę się czepiać, ale co to za metoda wyliczania pojemności do mocy ? Widzę, że bardzo rozbudowane audio ... Co na przodzie siedzi ?
schiller Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 oj dokladnie ci juz nie powiem jak on wyglada (bo to bylo prawie rok temu) ale jest wzor na podstawie ktorego sie oblicza jaka pojemnosc powinna miec skrzynaia w zaleznosci do mocy sprzetu.wzmachol, sub. a jesli chodzi o przednia czesc sprzentu to radyjko mam takie : http://img521.imageshack.us/img521/8051/img0411at9.jpg a przednie glosniki ori audi bo uwazam je za bardzo dobre i zupelnie wystarczajace.
Bartass_1 Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 :smile: ,to na tyle z mojej strony, nie mam więcej pytań , dziękuje
schiller Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 luzik. moze wpadniemy w ta niedziele do was do wrocka na spocik to bys mial okazje poogladac to sobie z bliska.
Rekomendowane odpowiedzi