mefjiu Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Witam. Pacjent A6 C6 2.0TDI BRE Czy zimny czy ciepły na jałowych obrotach delikatnie trzęsie budą . Po obrotomierzu nic nie widać, ale czuć po aucie. Samochód nie dymi, na komputerze 0 błędów, wtryski sprawdzone na zimnym i na ciepłym- parametry w normie, jeździ normalnie... Auto generalnie lekko uszkodzone przodem, jest dziurka w IC, ale nie wiem czy to ma wpływ na w/w objaw. Poduszki silnika i skrzyni całe. Prosiłbym o pomoc... Z GÓRY MÓWIĘ, ŻE LOGÓW NIE MAM ZA BARDZO JAK ZROBIĆ, BO MAM KOMPUTEREK VIAKENA, NIE VCDS NA LAPKU.
piotrsob1 Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Te typy tak mają i na pewno nie jest to wina dziury w icku .... Proponuję się przyzwyczaić, bo zaczynając walkę z problemem możesz popłynąć na grubszą kasę
hager84 Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Dokładnie. Mam taki sam silnik co kolega. Zrobilem na nim juz ponad 100kkm i jka lekko telepalo tak dalej lekko telepie
mefjiu Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 Już myślałem, że zaczynają się jakieś problemy. Uspokoiliście mnie trochę
Rekomendowane odpowiedzi