Kamil28 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Witam mam pytanie do was posiadam a4 od 3 lat i przy skrecaniu w lewo przycina się lekko kierownica i po dziurach coś stuka wymieniłem pompę w spomagania zawieszenie i nic dalej to samo czy to może być malownicza? Tak jest od 3 lat mi się wydaje że jak by to była maglownica to powinny być wycieki jakieś jak to tyle czasu już jeżdżę
luki19862121 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Wycieki są jak wda się korozja albo uszczelniacze pójdą. W przekładni jest śruba regulacyjna z biegiem lat na wałku robi się luz może wystąpić stukanie itd. Popatrz sobie na YouTube lub forum jest info oraz filmiki jak regulować magiel. Wysłane z Huawei mate 10 pro
luki19862121 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Tu na foto masz śrubę regulacji jest ona od spodu auta. Wysłane z Huawei mate 10 pro
wesz82 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Tylko z ta sruba bez szalenstw... Dokrec o 90st pojezdzij jakis czas i zobacz jak zachowuje sie kiera. Za mocno skrecisz to kiera nie bedzie wracala. Ogolnie to raczej watpie zeby to pomoglo.
Bruuuum Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Jak duży luz na zębach dokręcanie nic nie da, najlepiej wymiana na regenerowaną z pewnej firmy ze zwrotem starej.
Kamil28 Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Opublikowano 7 Maja 2018 W dniu 5.05.2018 o 16:26, Bruuuum napisał: Jak duży luz na zębach dokręcanie nic nie da, najlepiej wymiana na regenerowaną z pewnej firmy ze zwrotem starej. A to stukanie po dziurach to też może być ta maglownica że jest jakiś luz czy coś?
luki19862121 Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 A to stukanie po dziurach to też może być ta maglownica że jest jakiś luz czy coś? Mogą być stuki z magla. Albo regeneracja, albo uzywka servotronic Wysłane z Huawei mate 10 pro
frezergt Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 najlepiej szukać z exeo, rocznikowo młodsza i większa szansa na trafienie w dobrym stanie
Rekomendowane odpowiedzi