Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Nie grają tylne głośniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam audi z 2003 r jest w nim radio audi chorus kaseciak problem jest taki ze nie graja mi tylne glosniki i ten powiedzmy subufer w bagazniku

czy sa jakies bezpieczniki osobne czy cos wyciagnelem to radio i byl tylko jeden z tylu ale dobry i tak szukam przyczyny i nie moge dojsc oco kaman

dzieki za jakie kolwiek wskazowki

Opublikowano

sprawdź czy ci zasialnie do wzmacniacza dochodzi

I staraj sie uzywać przecinków bo miejscami ciężko zrozumiec o co chodzi

Opublikowano

nie wiem co tam masz za sprzet ale sprawdz pod lewym tylnym głośnikiem

Opublikowano

kolego miałem ten sam problem aż go w końcu rozwiązałem zasilanie na wzmacniaczu było ale wzmacniacz nie chodził po wyjęciu okazało sie że przekaznik nie chodzi, łatwo to sprawdzic*(wyciągszasz wzmacniecz i w przekazniku masz 5 wyjść, po tej steonie gdzie masz 2 wyjścia to podłanczasz 12v i jak tyknie to jest ok a jak nie to jest do wymiany i u mnie właśnie był do wymiany koszt 1zł), ale polecam tez zmienic końcówki mocy bo na seryjnym to rewelacji nie ma.

Opublikowano

miałem ten sam problem podjechalem do gościa któy sie zna na tym i stwierdzil ze wzmacniacz jest uszkodzony, rozebrał go polutował i chodzi teraz ok. tylko skur....... skasował mnie 300 zł . a wcale rewelacji nie ma jezeli chodzi o bas. mysle nad zakupem dodatkowego subofera