waskiq Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 mam audi z 2003 r jest w nim radio audi chorus kaseciak problem jest taki ze nie graja mi tylne glosniki i ten powiedzmy subufer w bagazniku czy sa jakies bezpieczniki osobne czy cos wyciagnelem to radio i byl tylko jeden z tylu ale dobry i tak szukam przyczyny i nie moge dojsc oco kaman dzieki za jakie kolwiek wskazowki
cobradd Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 sprawdź czy ci zasialnie do wzmacniacza dochodzi I staraj sie uzywać przecinków bo miejscami ciężko zrozumiec o co chodzi
waskiq Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 a w ktorym miejscu jest ten wzmacniacz , ze tak zglupia zapytam
cobradd Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 nie wiem co tam masz za sprzet ale sprawdz pod lewym tylnym głośnikiem
vtek Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 kolego miałem ten sam problem aż go w końcu rozwiązałem zasilanie na wzmacniaczu było ale wzmacniacz nie chodził po wyjęciu okazało sie że przekaznik nie chodzi, łatwo to sprawdzic*(wyciągszasz wzmacniecz i w przekazniku masz 5 wyjść, po tej steonie gdzie masz 2 wyjścia to podłanczasz 12v i jak tyknie to jest ok a jak nie to jest do wymiany i u mnie właśnie był do wymiany koszt 1zł), ale polecam tez zmienic końcówki mocy bo na seryjnym to rewelacji nie ma.
boseron Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 miałem ten sam problem podjechalem do gościa któy sie zna na tym i stwierdzil ze wzmacniacz jest uszkodzony, rozebrał go polutował i chodzi teraz ok. tylko skur....... skasował mnie 300 zł . a wcale rewelacji nie ma jezeli chodzi o bas. mysle nad zakupem dodatkowego subofera
waskiq Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Opublikowano 14 Lutego 2009 a wiec kolego vtek zasilanie na wzmacniaczu jest , podlaczylem kabelki jak radziles i nic nie slyszalem wiec pewnie ten przekaznik ,rozkrecilem zmacniacz i tylko w wkolo jednego jest jakas plama czy to ten przekaznik? zaznaczylem go na zdjeciu, napisz mi gdzie go kupiles i czy sam wymieniales zdjecie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73196c0291c25d6b.html
vtek Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 dokładnie o ten chodzi w każdym sklepie z elektronika to kupisz
Rekomendowane odpowiedzi