Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.9TDI AFN] A oto zdjecia mojego A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładne autko :a4fan: No i silniczek bardzo dobry :biggrin: Bo ja taki mam :wink: Pozdrawiam!

Opublikowano

Skads znam otoczenie i hacjende przy ktorej byly robione fotki... Czy czasem nie sprzedawales passata b6 granatowego z przyciemnionymi szybami :question: Bo dzwonilem o niego... A co do :a4fan: - bardzo ladne :biggrin:

Opublikowano

bardzo ladna furka i fele masz takie jak ja :lol: , co masz napisane na dekielkach i jaki masz rozmiar opon

Opublikowano
  • Autor
bardzo ladna furka i fele masz takie jak ja :lol: , co masz napisane na dekielkach i jaki masz rozmiar opon
Na dekielkach mam napisane O.Z. bo ta sa oryginaly firmy oz a opony 225/45/17

[ Dodano: 13-03-2007, 00:11 ]

Skads znam otoczenie i hacjende przy ktorej byly robione fotki... Czy czasem nie sprzedawales passata b6 granatowego z przyciemnionymi szybami :question: Bo dzwonilem o niego... A co do :a4fan: - bardzo ladne :biggrin:
otocznie to komis w ropczycach razem z wypozyczalnia przyczep i lawet a passata nie sprzedawalem ale mozliwe ze tam stal.pozdro :biggrin:
Opublikowano

to mial bym do Ciebie prosbe, jak bedziesz mial czas to zrob zdjecie z bliska tego dekielka bo jam na dekeilkach napis rondel i nie podoba mi sie to, chcialbym cos sobie wyrzezbic, pozdro

Opublikowano
  • Autor
to mial bym do Ciebie prosbe, jak bedziesz mial czas to zrob zdjecie z bliska tego dekielka bo jam na dekeilkach napis rondel i nie podoba mi sie to, chcialbym cos sobie wyrzezbic, pozdro
zrobie ci jutro zdjecie i wysle mailem
Opublikowano

Stary co Ty ! te fele to O.Z racing, to jedne z najbardziej znanych felg na świecie! A ty ich nie znasz?

OZ_racing_21458.jpg

:bicz:

Co do Autka ta Lux! Podoba Się :quattro:

a szczególnie Buciki!

Ile dałes za kóleczka? :eek:

Opublikowano

Kolejna fajna fura z podkarpacia :twisted: Co to za opony :question: Fajny bieznik maja :biggrin:

Rondel :question::question::question: :eek:

Opublikowano

Dzieki pre_pl, akurat w temacie drobnego AGD nie jestem :biggrin:

Opublikowano

fura jak sie patrzy! extra felga, niski zawias, swiatelka po lifcie, czarny kolor. no no, auto dokladnie w moim guscie!

Opublikowano

fajna machina czarna to jest to pozdro

Opublikowano
  • Autor
Kolejna fajna fura z podkarpacia :twisted: Co to za opony :question: Fajny bieznik maja :biggrin:

Rondel :question::question::question: :eek:

Na auto sa zalozone felgi firmy O.Z. Racing,opony na nich to 225/45/17 firmy Ventus,takie juz byly na tych felgach.Na pierwszy rzut oka jak zobaczylem taka firme opon to troche zwatpilem w ich zachowanie sie na drodze,przyczepnosc i głośnosc ale zaraz po przejechaniu pierwszych kilkudziesieciu kilometrow stwierdzilem ze sie pomylilem.Opony tej firmy sa przede wszystkim bardzo ciche a jak widac maja choinkowy bieznik ktory nie nalezy do najcichszych,przyczepnosc tez jest bardzo dobra.
Opublikowano

A ja jak kupowałem swojego kondonika :biggrin: to czarnej w TDI nie znalazłem. Kolorek super i felunek też gitarka

Opublikowano

Ładna niunia :cool: moja niestety nie ma OZetów, ale z czasem tez chce zainwestować w OZ RACING, na razie zwykle alo 5 ramienne i oponki pirelki 15" :cry:

Pozdrawiam i gratuluje

Opublikowano

Pierwsze wrażenie: dostojna, elegancka i ...drpieżna! :) Ja zdjąłbym emblematy z tylnej klapy, no może poza oooo. Felgi szczególnie ciekawe. No i gratuluję sedana.

Cyknij może jeszcze środek i zaprezentuj.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Oto srodek auta,a wyposazenie to:Klima,tempomat,szyberdach,komputer,podgrzewane siedzenia,elektryka,pozdrowienia

33.jpg