przemo8902 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Pomocy mam problem ze swoja audi :’( trzesie mocno przy gaszeniu na zimnym lekko na ciepłym mocniej, wymienione poduszki , dwumasa i dalej przy gaszeniu zatrzęsie cała buda nie mam już mocy mechanicy nawet serwis audi nie maja pojęcia twierdzą ze nowy dwumas do wymiany , ale nic nie szarpie płynie zmienia biegi nic nie dzwoni pięknie zmienia biegi.:) ale wciąż telepie a egr czyszczony oraz przepustnica pomocy !!
bin85 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Przepustnica (klapa gasząca) czyszczona ale może nie działa poprawnie, błędów niema żadnych ?
piotrsob1 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Typowy objaw nie zamykającej się przy gaszeniu przepustnicy Tyko jedno małe ale, taka przepustnica powinna walić błędami .... Chyba że jakiś cudem tych błędów nie generuje, podmienić na drugą do testów A i jeszcze dwa pytanka , odpala od strzała czy trzeba dłużej pokręcić rozrusznikiem ? Nie blokuje silnika czasami przy odpalaniu na gorącym ? Edytowane 13 Czerwca 2018 przez piotrsob1
przemo8902 Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Opublikowano 4 Lipca 2018 Już wszytko Oki wymieniona przepustnica na inna , auto gaśnie prawidłowo. Zamówiłem używana oryginalna na Allegro zmieniłem i wszytko Oki ? Autko pali od strzała odrazu po wciśnięci kluczyka
przemo8902 Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Opublikowano 4 Lipca 2018 W dniu 8.06.2018 o 12:00, bin85 napisał: Przepustnica (klapa gasząca) czyszczona ale może nie działa poprawnie, błędów niema żadnych ? O błędów podłączył vag i nic nie pokazuje. Stara przepustnica puściła było pełno oleju w module elek.
Rekomendowane odpowiedzi