corradoowner Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Tak jak Ci pisałem, musisz mieć dwa zaciski z tyłu. Radek tak zrobił. Jest jeszcze jedna opcja, szukać zacisku z Gallardo ale ciężko będzie Ci znaleźć taki komplet.
Dev Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Godzinę temu, corradoowner napisał: Tak jak Ci pisałem, musisz mieć dwa zaciski z tyłu. Radek tak zrobił. Jest jeszcze jedna opcja, szukać zacisku z Gallardo ale ciężko będzie Ci znaleźć taki komplet. dajesz zwykły Alu zacisk do ręcznego w standardowe miejsce do tego adapter dla właściwego zacisku ogólnie gra nie warta świeczki
Dev Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 do tego potrzeba odpowiedniej wiedzy, narzędzi, urzadzen i umiejętności. byle kto tego nie zrobi aby było to mocne i trwałe
corradoowner Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Ale napisał wyżej, że ma kogoś kto mu to ogarnie, poza tym zna właściciela audi ze zdjęcia wyżej, który też mu w tym pomoże. Sam jestem w stanie zrobić mu taki adapter jeżeli wyśle mi zacisk na przymiarki. Myślę, że gdyby sam sobie to ogarnął to nie pytał by tu na forum
Treys Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2018 17 godzin temu, Dev napisał: do tego potrzeba odpowiedniej wiedzy, narzędzi, urzadzen i umiejętności. byle kto tego nie zrobi aby było to mocne i trwałe Mam takiego znajomego, który by mi to wszystko zrobił bo zajmuje się tym Jednak wolałem się upewnić czy jest coś takiego w ogóle wykonalne bo ja się na tym nie znam tak dokładnie wiem ile wiem a mi głównie zależy na wyglądzie hamować napewno nie będzie hamować słabiej niż seria a serie mam
Treys Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) Co do tematu zestaw najwyżej zaaktualizauje kupiłem 1 zestaw kompletu 6 i 4 tłok aktualnie będą w regeneracji i prawdopodobnie kolor czerwony temat obgadamy ze znajomym który to przerabia także będę miał przód tak jak ma być oraz tył z adapterem na ręczny elektryczny i wszystko będzie hulało Edytowane 8 Lipca 2018 przez Treys
Treys Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Opublikowano 10 Lipca 2018 Chętnie będę aktualizować z tym że termin dopiero na przymiarki i robote mam na wrzesień jakoś wtedy będą dorabiane adaptery żeby wszystko śmigało tak jak należy
Gibons Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 W dniu 10.07.2018 o 19:46, Treys napisał: Chętnie będę aktualizować z tym że termin dopiero na przymiarki i robote mam na wrzesień jakoś wtedy będą dorabiane adaptery żeby wszystko śmigało tak jak należy jest postep ?
Treys Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 W dniu 4.02.2019 o 00:19, Gibons napisał: jest postep ? Zaciski poszły już do malowania po nocach przymiarek , przeklinaniu obróbki itp nie aktualizowałem tematu bo nie chciałem wrzucać postępu z prac jak wszystko będzie ok to wrzucę
Treys Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Opublikowano 25 Lutego 2019 Hej mały update będzie jako że znajomy, który mi robi zaciski pracuje na 2 etaty w okresie zimowym , stwierdziliśmy że będzie to robił w wolnym czasie i rozłożona praca została na kilka miesięcy dla mnie też na rękę bo samochód nie jeździ w zimie tak wygląda przód Pomału zostaje składane wszystko, dużo przymiarek cięcia , spawania , wycinania robienia adapterów ale udało się
Treys Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 No więc hamulce skończone całość działa tak jak ma działać Pięknie samochód wygląda oraz hamuje teraz robimy tylko lepsze spasy do lepszego fitmentu opłacało się czekać
dekiel 13 Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Klawo się to prezentuje.? Po huk jest ten mały zacisk z tyłu jest ?
Treys Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Opublikowano 6 Marca 2019 W dniu 4.03.2019 o 22:06, dekiel 13 napisał: Klawo się to prezentuje.? Po huk jest ten mały zacisk z tyłu jest ? Dzięki ale robota z tym co nie miara było, teraz jeszcze spasy odpowiednie zrobić aby samochód ładnie leżał na ziemi
dekiel 13 Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Godzinę temu, Treys napisał: Dzięki ale robota z tym co nie miara było, teraz jeszcze spasy odpowiednie zrobić aby samochód ładnie leżał na ziemi Zapodaj foty po spasach kół. Po takim podejściu do tematu hamulców reszta bedzie zapewne na równie wysokim poziomie.
Treys Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) . Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Treys kasowanie zdjęć
Treys Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Mały update hamulce działają tak jak powinny i jest o niebo lepiej niż na serii. Tym co mówili, że nie warto się pchać w hamulce z Porshe nie mieli racji
Rekomendowane odpowiedzi