rzeźnik. Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 szukałem i nie mogłem znaleźć , byłem zmuszony założyć łańcuchy na jedną tylko oś , co na to quattro ? szkodzi ? ale przecinak wtedy jest niezły
Rafal_69 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 niewiem czy szkodzi ale fota jest dobra
proton2 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Cytat z instrukcji obsługi: "Łańcuchy przeciwśnieżne, również w samochodach z napędem na cztery koła, wolno zakładać tylko na przednie koła".
Dev Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Cytat z instrukcji obsługi: "Łańcuchy przeciwśnieżne, również w samochodach z napędem na cztery koła, wolno zakładać tylko na przednie koła". tak??? a moze napiszesz dlaczego, hm? :gwizdanie: :gwizdanie: czesto jezdze w góry i zakładam łańcuchy na wszystkie koła, lepiej sie trzyma :> :> :>
wojtekce Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Cytat z instrukcji obsługi: "Łańcuchy przeciwśnieżne, również w samochodach z napędem na cztery koła, wolno zakładać tylko na przednie koła". tak??? a moze napiszesz dlaczego, hm? :gwizdanie: :gwizdanie: czesto jezdze w góry i zakładam łańcuchy na wszystkie koła, lepiej sie trzyma :> :> :> to pytanie musisz skierować do producenta wyraźnie kolega Proton pisze że to cytat z instrukcji
rzeźnik. Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 nieważne ważne że z takim układem to już można na kasprowy wyjechać hyhy
freon Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Nie no, Q i 4 łańcuchy to chyba przesada... Przód wystarcza. Tj owszem, widziałem taki zestaw w Allroadzie, było to wtedy gdy debiutował... tyle że śmigał po stokach w Spindlerowym Młynie jako żywa reklama, że potrafi wiele... No i serio, wjeżdżał pod czerwone stoki oskarowo.
boberek Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 rzeźniczku to twoje aauto ??? :kox: :kox:
soolek Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 No to rzeźnik już ma fotkę do konkursu na auto miesiąca - Luty
rzeźnik. Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Opublikowano 18 Lutego 2009 auto moje , tylko żałuję że nie zrobiłem foty przed odkopaniem
Rekomendowane odpowiedzi