Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Czy można zakładać łańcuchy w quattro ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukałem i nie mogłem znaleźć , byłem zmuszony założyć łańcuchy na jedną tylko oś , co na to quattro ? szkodzi ? ale przecinak wtedy jest niezły p1050050wu0.th.jpg

Opublikowano

Cytat z instrukcji obsługi: "Łańcuchy przeciwśnieżne, również w samochodach z napędem na cztery koła, wolno zakładać tylko na przednie koła".

Opublikowano

Cytat z instrukcji obsługi: "Łańcuchy przeciwśnieżne, również w samochodach z napędem na cztery koła, wolno zakładać tylko na przednie koła".

tak??? a moze napiszesz dlaczego, hm? :gwizdanie: :gwizdanie:

czesto jezdze w góry i zakładam łańcuchy na wszystkie koła, lepiej sie trzyma :> :> :>

Opublikowano

tak??? a moze napiszesz dlaczego, hm? :gwizdanie: :gwizdanie:

czesto jezdze w góry i zakładam łańcuchy na wszystkie koła, lepiej sie trzyma :> :> :>

to pytanie musisz skierować do producenta :cool1: wyraźnie kolega Proton pisze że to cytat z instrukcji

Opublikowano

Nie no, Q i 4 łańcuchy to chyba przesada... Przód wystarcza.

Tj owszem, widziałem taki zestaw w Allroadzie, było to wtedy gdy debiutował... tyle że śmigał po stokach w Spindlerowym Młynie jako żywa reklama, że potrafi wiele... No i serio, wjeżdżał pod czerwone stoki oskarowo.

Opublikowano

rzeźniczku to twoje aauto ??? :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

No to rzeźnik już ma fotkę do konkursu na auto miesiąca - Luty :kox:

Opublikowano

no to powiem tak :kox: :kox: :kox: :kox: