Pablo1809 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Cześć wszystkim. W związku z urlopem i wyjazdem postanowiłem zamontować sobie tempomat w aucie. Mam A4 B5 1.9 tdi z silnikiem 1Z, więc sprawa wydawała się prosta. Dokładny opis jest przecież na forum w DIY. Wypiąłem żółtą oraz czarną kostkę z puszki ECU i zbaraniałem. Nie zgadzały się przewody. Brakowało przewodów w pinach 1 oraz 9 w kostce żółtej. Nie było też czerwono żółtego przewodu w kostce fioletowej (pin 8 ) - na to miejsce był chyba czerwono niebieski. Czy macie pomysł jak podłączyć tempomat? Gdzie mam się wpiąć z przewodami? I drugie pytanie - chyba ważniejsze. Czemu mam inaczej rozwiązaną elektrykę? Oczywiście przeszukalem forum, ale nie ma podobnego przypadku (a przynajmniej nie znalazłem). Pozdrawiam Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Pablo1809
Fazii Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 https://www.dropbox.com/s/b1gy63sz39kgzo8/DSC_4245.JPG?dl=0 1
Pablo1809 Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Opublikowano 1 Lipca 2018 Dzięki Fazii Mam nadzieję, że teraz ogarnę temat.
Rekomendowane odpowiedzi