Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kolejny Avancior V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Teraz, niwet napisał:

z 15k na pewno musisz mieć :D 

Tak wlasnie obstawiam. Ale nie chce sie raczej w to bawic :) Narazie zostaje przy ASB. 

Poza tym, nie chce modzic mocno auta, bo pozniej problem je sprzedac ?

Opublikowano

Każdego zżera ciekawość ile sztabek auto kosztowało (mnie też). Napisz tutaj i po kłopocie :kox:

btw. oby się sprawowała jak poprzedniczka ! :)

Opublikowano
  • Autor

Nie bardzo chce zdradzac cene, bo pozniej bede chcial go sprzedac jak wiadomo - drozej. I ktos mi powie zaplaciles x, a chcesz xx? :P

Opublikowano

oj tam oj tam dawaj?

Opublikowano
  • Autor

Dostalem info od mechaniora. Napewno zerwany jeden lancuch rozrzadu i napinacz oraz dostala prawa glowica. Najczarniejszy scenariusz wszedl w zycie ? Jutro bede wiedzial co jeszcze dostalo. 

Aczkolwiek graty juz sie powoli kompletuja :D :banan:

Opublikowano

Autko fajne, kolor lepszy od poprzedniego, szyberdach, i w dobrych rękach ;) z jakiego kraju? ;) 

Opublikowano

Ciekawe w jakim stanie wtryski , niby z końcówką AH są dobre a moje były padnięte przy około 250 tys i tez autko z 08r.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, tomekhxc napisał:

Autko fajne, kolor lepszy od poprzedniego, szyberdach, i w dobrych rękach ;) z jakiego kraju? ;) 

No kolor tez mi sie bardziej podoba :good: Dziura marzyla mi sie od zawsze ;) Auto z prywatnych rak w CH. Dzieki za mile slowa :)

1 minutę temu, andrzej104513 napisał:

Ciekawe w jakim stanie wtryski , niby z końcówką AH są dobre a moje były padnięte przy około 250 tys i tez autko z 08r.

Wtryski wygladaja na nowe, albo jest tu tak czysto. Nie wiem konkretnie co bylo sprawdzane ale wtryski raczej odpadaja. Oczywiscie beda sprawdzone, aczkolwiek mysle, ze sa w dobrej kondycji. 

Opublikowano

Karol super Autko :oklasky:

Fajnie że znowu B7 :good:

Życze powodzenia w naprawie i oczywiście w modach których lista już jest spora :decayed:

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Adam87 napisał:

Karol super Autko :oklasky:

Fajnie że znowu B7 :good:

Życze powodzenia w naprawie i oczywiście w modach których lista już jest spora :decayed:

Dzieki :)

Akurat sie trafilo b7 :P

Nie dziekuje :D A lista tych modow to kropla w morzu :(

Opublikowano
14 minut temu, muunv napisał:

Dzieki :)

Akurat sie trafilo b7 :P

Nie dziekuje :D A lista tych modow to kropla w morzu :(

Działaj przy autku a ja będe bacznie obserwował.. jak to było przy poprzednim :decayed:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano
  • Autor

Aktualizacja bedzie na biezaco! :)

Opublikowano
  • Autor

Silnik jeszcze nie pali, dopiero jutro bedzie wiadomo co konkretnie mi dolega. Aczkolwiek pewnie wleci nowy slupek z glowicami. 

Ale graty powoli sie kompletuja :)

Dodatkowo powoli trzeba umawiac lakiernika. Chce pomalowac obie furtki z prawej strony :) Jest na nich obcierka i niestety polerka ani zaprawka tu nie pomoze. 

46FF5974-8DDA-4283-90BA-FB102011DEB8.jpeg

6D629507-7372-4E5C-ADB3-0762A27773E3.jpeg

Opublikowano

Karol a dopiero rozmawialiśmy, że modów nie będzie ? Pisałem Ci, że to uzależnienie ? Z tym się nie walczy?

PS. Napisz gdzie i za ile dorwałeś? ASO? Sam szukam S4, może być do malowania bo i tak chce polakierować w black piano.

Edytowane przez Damianq

Opublikowano
  • Autor
30 minut temu, Damianq napisał:

Karol a dopiero rozmawialiśmy, że modów nie będzie ? Pisałem Ci, że to uzależnienie ? Z tym się nie walczy?

PS. Napisz gdzie i za ile dorwałeś? ASO? Sam szukam S4, może być do malowania bo i tak chce polakierować w black piano.

No bo beda tylko delikatne... :P Zreszta najpierw trzeba go odpalic, wtedy wpadnie reszta „podstawowych modow”. Aczkolwiek wyszlo, ze blotnik byl robiony, jest szpachla na nim. Ogolnoe bok byl juz robiony prawy. Ale z racji tego, ze jest po obcierce z prawej strony to wymieniam drzwi, moze ida sie dorwac w kolor no i blotnik nowy + malowanie. Nasuwa sie pytanie, czy mocno byl bity, o ile byl :) Miejmy nadzieje, ze sciagac go nie bedzie po naprawie ? Bo zaczynaja sie dziac cyrki z nim nie przewidziane. 

Dokladke dorwalem nowa w kolorze 1RR w ASO. Ja zaplacilem za nia ~270zl. Czekalem 1 dzien :)

Opublikowano

Bądźmy dobrej myśli :) Błotnika też bym szukał używki w kolorze, jak trafisz w dobrej kasie razem z drzwiami to groszowe sprawy. Ja też muszę drzwi prawych poszukać jak będzie wolny $ bo pod listwą górną na rancie jakiś bąbelek wyskoczył, a nie zamierzam ich malować, wole ori lakier w jak trafie w fajnym stanie :)

Opublikowano
  • Autor

No wiem, tylko koedys bede sprzedawac to zaraz bedzie „Panie, tu malowane, tu malowane, tu cwiortka wstawiona!”  

Opublikowano

@muunv pogratulować B7. Piękny kolorek. Chyba, że to kurz.. Mam nadzieje, że nie. Dziura w dachu to podstawa. U mnie udało się takową posiadać.  Nie pozostało mi nic tylko pozazdrościć w pozytywnym tego słowa znaczeniu i życzyć samych modów zwieńczonych sukcesem. Ale fakt faktem jak jest za dużo przemodzone to potem klient kręci nosem, że to nie było, a to ma być inaczej.  I zapomniałbym o najważniejszym... Licznych, długich i bezpiecznie pokonanych tras. Niech Ci służy Kolego furmanka jak najdłużej i przede wszystkim bezawaryjnie:)

Opublikowano
  • Autor

@Aleq dzieki za mile slowa i z wzajemnoscia :good: 

Co do koloru, to tako jest :)

Opublikowano
13 godzin temu, muunv napisał:

Aczkolwiek wyszlo, ze blotnik byl robiony, jest szpachla na nim. Ogolnoe bok byl juz robiony prawy. Ale z racji tego, ze jest po obcierce z prawej strony to wymieniam drzwi, moze ida sie dorwac w kolor no i blotnik nowy + malowanie. Nasuwa sie pytanie, czy mocno byl bity, o ile byl :) Miejmy nadzieje, ze sciagac go nie bedzie po naprawie ? Bo zaczynaja sie dziac cyrki z nim nie przewidziane. 

Takie niestety uroki aut ściąganych z CH. :unsure: