phatemanx Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 Witam, mam możliwość zakupu z polskiego salonu audi z caga 143km ale z przelotem ponad 400 tys km. Nalatane na autostradach, pasek wymieniony przy 390k reszta na bierząco i jak patrzyłem na chwile obecna wszytko gra , chodzi bez żadnych niepokojących oznak. Cena jest bardziej niż okazyjna. Warto? Czy nastawic się na same problemy i wymianę silnika? Auto jest z 2011r.co w tym silniku i roczniku będzie się najczęściej psuło ?
Tweak Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 Połowa na allegro tyle ma i jest w normalnej cenie ? Będzie poźniej go sprzedać jak dojeździsz jeszcze 200
phatemanx Opublikowano 4 Września 2018 Autor Opublikowano 4 Września 2018 Tylko ten ma potwierdzone książka 400k ? czyli dla Kowalskiego auto nie do kupienia to jak z tymi moimi obawami?
phatemanx Opublikowano 4 Września 2018 Autor Opublikowano 4 Września 2018 Sorry za pomyłkę to jest silnik CJCA. Czym on się różni?
pkuwilku Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 W dniu 4.09.2018 o 16:39, phatemanx napisał: Witam, mam możliwość zakupu z polskiego salonu audi z caga 143km ale z przelotem ponad 400 tys km. Nalatane na autostradach, pasek wymieniony przy 390k reszta na bierząco i jak patrzyłem na chwile obecna wszytko gra , chodzi bez żadnych niepokojących oznak. Cena jest bardziej niż okazyjna. Warto? Czy nastawic się na same problemy i wymianę silnika? Auto jest z 2011r.co w tym silniku i roczniku będzie się najczęściej psuło ?
pkuwilku Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Ja słyszałem , że te silniki są za słabe i jak to mówią- ,, to nie jedzie ... "
jedenastka Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 420 tys i nie jedzie ? to może na hamowni najezdził ?
Rekomendowane odpowiedzi