mugolina Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Witam, czy ta turbina wymaga regeneracji ? 1 pęknięcie u góry a drugie z boku koło wg ?
przem8 Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 To jedno pęknięcie to standard ale koło klapki to już raczej nie. A jak dmucha?
mugolina Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 Godzinę temu, przem8 napisał: To jedno pęknięcie to standard ale koło klapki to już raczej nie. A jak dmucha? 0.55
bartez90 Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Dla mnie raczej do regeneracji. Rob hybryde od razu:-) Luzy na wirniku sa?
mugolina Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 10 minut temu, bartez90 napisał: Dla mnie raczej do regeneracji. Rob hybryde od razu:-) Luzy na wirniku sa? Nie czułem, tzn na bok chyba lekko był minimalny luz. Hybryda odpada bo multi i tak wytrzyma do jakiś +-220 km.
mugolina Opublikowano 12 Września 2018 Autor Opublikowano 12 Września 2018 Ktoś coś ? Bo nie wiem czy regenerowac czy to pojeździ ?
bartez90 Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 Masz pęknięcie koło klapki więc co do zasady regeneracja. Turbo może przez nie wolniej wstawać i słabiej ładować. Na razie jak nie ma luzu wzdłużnego to przez chwilę może jeszcze zostać ale w najbliższym czasie regeneracja nieunikniona.
Rekomendowane odpowiedzi