Agrzesiek4 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam, jade niedługo na szkolenie pod niemiecką granicę. Co mozna kupić w niemczech aby sprzedać u nas i troche na tym zarobić? Chodzi mi o jakieś małe przedmioty za nie wielka kwotę w większej ilości. Np. pieluchy Pampers, u nas drogie tam dużo tańsze a rozeszłyby się pewnie jak ciepłe bułeczki. Może jakieś pomysły?
Reggi Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Niemki z dużymi cyckami U nas deficyt się powoli robi
krzyniek Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 przy dzisiejszym kursie ojro to nie wiem czy coś się opłaca :gwizdanie: ale możesz kupić np proszek do prania jest lepszy niż ten u nas
chudineze Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Lepiej chyba będzie jak przywieziesz z UA fajki i tam sprzedaż
Agrzesiek4 Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Opublikowano 21 Lutego 2009 Lepiej chyba będzie jak przywieziesz z UA fajki i tam sprzedaż fajki to śliski temat :]
chudineze Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja nie pisze o ilości w tyś szt. ale parę kartonów spokojnie.
krzyniek Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja nie pisze o ilości w tyś szt. ale parę kartonów spokojnie. dozwolony tylko jeden
Rafal_69 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Przy tym kursie euro to różnie może to być :gwizdanie: kawy, czekolady, alkochole, proszki, kosmetyki, perfumy, ale dobrze patrz na ceny bo niezawsze sie opłaca
chudineze Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja nie pisze o ilości w tyś szt. ale parę kartonów spokojnie. dozwolony tylko jeden hehe na drodze też jest dozwolone 50km/h a jedzie się zazwyczaj więcej
krzyniek Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja nie pisze o ilości w tyś szt. ale parę kartonów spokojnie. dozwolony tylko jeden hehe na drodze też jest dozwolone 50km/h a jedzie się zazwyczaj więcej no tak ale wiesz tu masz tylko mandacik jak coś a tam może sobie narobić w papiery i to zdrowo
chudineze Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja nie pisze o ilości w tyś szt. ale parę kartonów spokojnie. dozwolony tylko jeden hehe na drodze też jest dozwolone 50km/h a jedzie się zazwyczaj więcej no tak ale wiesz tu masz tylko mandacik jak coś a tam może sobie narobić w papiery i to zdrowo Po jednym kartonie będzie dowoził resztę zostawi za miedzą w krzaczorach
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 kup tutaj euro i wymień w niemczech na złotówki
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Można wozić stare meble, odrestaurować lub nie i sprzedawać. Jeśli będziesz miał sklep w dobrym punkcie to czysty zysk jakieś 100-200% lub nawet lepiej
Hugo Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Pamiętajcie jak Was złapią na granicy niemieckiej z większą ilością fajek i zapytają gdzie chcecie być sądzeni to wybierajcie Polskę Koniec OT
Arkan_RS Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Jak jest wódka tańsza niz w polsce to przywiez i sprzedawaj, tutaj kazda ilosc pójdzie :polew:
vtek Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 możesz tez przejechać niemcy iw holandii zielonego z 2 kilo kupic hurtem - ale nie polecam
jacekm Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Gdzie bedzie to szkolenie ? Fajek nie polecam bo nie masz odbiorcy aczkolwiek przy obecnym kursie to duuuuży zysk Z Niemcowni w sklepie hurtowym kupić perfumki. Nie oryginalne ale podróby zapachów. Nazwy inne ale zapachy takie same co głosne marki. Mozna to brać bagaznikami Na drobnicy (proszki i inne słodycze) przy obecnym kursie nie zarobisz za wiele a bedziesz sie "biegał" z towarem
qoperek Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 buty lacoste ciuchy ogólnie ale ogrinaly bo u nas orginal lacoste kosztuje ponad 400zl a jak przywoziłem z raichu to wyszło mnie ok 300zl 2 lata temu nie wiem jak teraz zrób rozeznanie jak tam będziesz i porównaj ceny z allegro bo raczej nie będziesz dzwonił do pl i pytał sie ile to i tamto kosztuje u nas, kiedyś oplacalo sie przywozić karty pam do tel , apatarow itd przebitka byla ponad 100% wiem bo kupiłem tez kiedyś większa ilość i jak podliczyłem koszty to wyszło mi ze za 1 sprzedana katre mialem 2 do przodu a teraz nie wiem jak jest z elektronika itd, części tuningowe u nas i w Niemczech sa w sumie takie same
adadur Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Przy tej cenie w zasadzie się nic nie opłaca przywozić dla zysku. Znajdziesz jedynie parę rzeczy które dla siebie warto przywieść. Jeśli chodzi o ubrania to polecam wybrać się do któregoś ze sklepów KIK http://www.kik-textilien.com/ (na stronie znajdziesz lokalizację). Są tam tanie ciuchy ale np. dla dzieci sie bardzo dobrze sprawdzają.
krzyniek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Przy tej cenie w zasadzie się nic nie opłaca przywozić dla zysku. Znajdziesz jedynie parę rzeczy które dla siebie warto przywieść. Jeśli chodzi o ubrania to polecam wybrać się do któregoś ze sklepów KIK http://www.kik-textilien.com/ (na stronie znajdziesz lokalizację). Są tam tanie ciuchy ale np. dla dzieci sie bardzo dobrze sprawdzają. możesz też odwiedzić Esprit tylko nie sklep a dużą halę gdzie są wyprzedaże tylko uważaj na rodaków bo biorą całymi wieszakami do PL i możesz nic nie wybrać dla siebie
Rekomendowane odpowiedzi