s1Nn Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 siemanko, jestem laikiem (niedawno kupilem samochod, wczesniej nie mialem) z gory przepraszam ze dodaje nowy temat bo mozliwe ze juz gdzies taki jest, ale nie moglem znalezc konkretnej odpowiedzi, pytanie mam nastepujace: jakie filtry (olej powietrze paliwo) polecicie do mojej niuni? b6 2002r 1.9tdi 130ps AWX (mapa na 187ps/420nm) kupilem 2 tyg temu, widze na necie duzo pasujacych filtrow, jednak nie wiem na jakie sie zdecydowac a ceny sa roooozne. prosze o odpowiedz, z gory dzieki pozdrowki
kamil-vag Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 MANN / KNECHT / PURFLEX Było już nie raz... napisz do któregoś z forumowych sprzedawców wiadomość z załączeniem VINu i Ci dobiorą w dobrej cenie...
s1Nn Opublikowano 13 Września 2018 Autor Opublikowano 13 Września 2018 2 minuty temu, kamil-vag napisał: MANN / KNECHT / PURFLEX Było już nie raz... napisz do któregoś z forumowych sprzedawców wiadomość z załączeniem VINu i Ci dobiorą w dobrej cenie... mozliwe ze bylo, przepraszam jezeli powielam, jestem nowy na forum a ktorzy to forumowi sprzedawcy?
kamil-vag Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 https://a4-klub.pl/forum/155-fora-sponsorowane-sprzedaż/
Rekomendowane odpowiedzi