DareQ Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Ktos moze potwierdzic bo juz drugi raz czytam o tym ze AWX z poczatku produkcji mialy cos "w prezencie" Miały pompki AL i pewne rozwiązanie mechaniczne powodujące większą podatność na duże moce jaro4444 a to pewne rozwiązanie o którym już kiedyś rozmawialiśmy ile może więcej dać KM??? Czy warto to robić?? No Panowie nie badzcie tacy tajemniczy - zdradzcie o jakie "pewne rozwiazanie" chodzi W jakim okresie (do ktorego miesiaca) AWX mialy pompki AL i "pewne rozwiazanie techniczne"?
jaro4444 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 "pewne rozwiazanie techniczne"? Do lipca 2002 r.
DareQ Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 No to jeszcze zdradzcie co to za modyfikacja bo sie doprosic nie moge
Jarol Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Ty nie musisz nić modyfikować masz to gratis od fabryki
DareQ Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Ty nie musisz nić modyfikować masz to gratis od fabryki Jarol rozumiem - ale dobrze jest wiedziec co sie ma. Stad pytanie "co to jest to COS co juz mam"
spanky Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Ty nie musisz nić modyfikować masz to gratis od fabryki Jarol rozumiem - ale dobrze jest wiedziec co sie ma. Stad pytanie "co to jest to COS co juz mam" kolego .. niektore rzeczy nie musza widziec swiatla dziennego ... jezeli jaro4444 zdecyduje sie uchylic rąbka tajemnicy to pewnie to zrobi [na PW] ... takze prosze wiecej juz nie prosic ... bo sie robi za duzy smietnik ... BTW ważne ze to masz ... reszta jest mniej wazna ...
jaro4444 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Koledzy już pisałem jaką drogą nabyłem wiedzę o tym rozwiązaniu i proszę - uszanujcie wolę tego, kto to odkrył drogą ciężkiej pracy i eksperymentów. Jeśli będzie chciał to sam się kiedyś podzieli wiedzą.
vtek Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 juz prawie fmic od boostera założone, belke trzeba było ciąć na dole jakies 2 cm, i juz bym podłączył ale atknełem na jeden problem ale dzisiaj kupiłem zwężke redukującą z fi 60 na fi 50 i jutro już zostanie załozone i oczywiście dam fotki
Jarol Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Jaki to FMIC montowałeś?? Jakie wymiary?? wklej jakieś fotki jak wygląda na aucie
vtek Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_zestaw_fmic_ickompletne_orurowanie-t66564.0.html to montowałem[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 21:04_________________________________________________fmic założone pozostało tylko wystroić http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_fmic_zalozone-t68067.0.html
Patrox Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Poniżej 230Ps i sportowego wałka nie ma potrzeby inwestowania lub przerabiania tego o czym pisze Jaro4444.
nandoz Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Ktos moze potwierdzic bo juz drugi raz czytam o tym ze AWX z poczatku produkcji mialy cos "w prezencie" Miały pompki AL i pewne rozwiązanie mechaniczne powodujące większą podatność na duże moce Czy "pewne rozwiązanie mechaniczne" ma coś wspólnego z rozrządem ???pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi