narkil Opublikowano 25 Września 2018 Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Hej! Po roku od zakupu może już czas się podzielić. Ściągnięty z USA (podziękowania dla PatrickU), naprawiany własnymi 'ręcoma' (; Co fabryka dała, m.in.: Silnik CPMB (2.0 TFSI, 225KM) Skrzynia Tiptronic Quattro Ibis White S-Line zewnętrzny MMI 3G+ Bang&Olufsen Kamera cofania Kiera z pakietu sport (nie ścięta z dołu) HomeLink Wyświetlacz kolorowy (pomiędzy zegarami) Skóra w środku (niestety nie sline) Listwy aluminium Grzanie tyłka z przodu Fele alu 18" (poszły na zimówki) Klima 3-strefowa Mody: Mod by Tune-UP na 260KM Oklejenie dachu i lusterek na czarno Przyciemnienie tylnych szyb Zawias 1BE + Eibach Heble 356 przód, 330 tył + tarcze nowe perforowane (zestaw od Gibson'a - polecam) Rotor 18" do letnich (niestety za cholerę nie mogłem znaleźć oryginałów baardzo długo) Dołożenie czujników parkowania przód Rejestrator przód (Viofo A119s) Odblokowanie zielonego menu i aktywowanie sim + BT Wymiana modułu sim (póki co tylko 2G) Atrapa a'la RS Oklejenie listw S-line zew. (jeszcze się zastanawiam) Mini galeria: Po dotarciu do Polski: Podłużnice nieruszone, do wymiany pas przedni, maska, nadkola. Po złożeniu w całości: Pierwsza polerka w trakcie: Zawias zrobiony, heble zrobione, gotowy na wizytę w Tune-UP I na letnim laczku Wykresik: Na razie tyle (; aktualizacja nieszybko raczej, bo nic większego nie planuje. Był plan alu 19" na przyszłe lato, ale trochę się już wyleczyłem z tej idei. Może okleję te listwy S-line na czarno, aczkolwiek cały czas się zastanawiam na tym. Atrapa grilla jakoś w przyszłe wakacje. Edytowane 28 Września 2018 przez narkil
jedrekx Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 18 to mało do B8, zdecydowanie daj 19tki. nie wiem czemu się wyleczyłeś.. przecież w Bydgoszczy już są przyzwoite drogi piękne, oby się spisywało
D4NTE Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 Fajny białasek i to w dodatku PB Nie rezygnuj z 19 bo wizualnie na nich wiele auto zyska. Bezawaryjności życzę PS. Wrzuć jakieś foty wnętrza
FroS-t Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 11 godzin temu, jedrekx napisał: 18 to mało do B8, zdecydowanie daj 19tki. nie wiem czemu się wyleczyłeś.. przecież w Bydgoszczy już są przyzwoite drogi +1
jnow Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 Nice! Wrzucisz wykres po programie w Tune Up? Ile pokazała seria? Mam jeszcze pytanie - jak dołożyłeś czujniki z przodu? To OEM rozwiązanie czy jakieś akcesoryjne? Bezawaryjnej jazdy życzę ?
narkil Opublikowano 28 Września 2018 Autor Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) W dniu 26.09.2018 o 20:51, jnow napisał: Nice! Wrzucisz wykres po programie w Tune Up? Ile pokazała seria? Mam jeszcze pytanie - jak dołożyłeś czujniki z przodu? To OEM rozwiązanie czy jakieś akcesoryjne? Bezawaryjnej jazdy życzę ? Seria wyszła katalogowo. Jeżeli chodzi o czujniki, to OEM, ale MCE musiałem wymienić bo nie obsługiwało przodu. Edytowane 28 Września 2018 przez narkil
narkil Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 (edytowane) Przyszedł czas na przed-zimową lekką polerkę i wosk (; Przy okazji jakieś foto środka strzeliłem. Edytowane 14 Października 2018 przez narkil
A-Ron Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Kolego jaką farbę używałeś do zacisków ?
pietrz44 Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) W dniu 25.09.2018 o 22:27, narkil napisał: Rejestrator przód (Viofo A119s) Patrzę na fotki i nie widzę, gdzie jest założony ? Edytowane 24 Października 2018 przez pietrz44
narkil Opublikowano 26 Października 2018 Autor Opublikowano 26 Października 2018 W dniu 24.10.2018 o 20:37, A-Ron napisał: Kolego jaką farbę używałeś do zacisków ? Lakier do zacisków hamulcowych. Do kupienia w każdym motoryzacyjnym za 15-20 zł puszka. W dniu 24.10.2018 o 22:49, pietrz44 napisał: Patrzę na fotki i nie widzę, gdzie jest założony ? Nie widać w sumie nigdzie na zdjęciach. Kamerkę mam za lusterkiem wstecznym bardziej od strony pasażera. (;
Rekomendowane odpowiedzi