Opublikowano 30 Maja 200917 l skovroon no to skąd brałeś swoje? ze sklepu motoryzacyjnego.. ale sa identyczne jak te od Kimoto..
Opublikowano 30 Maja 200917 l Hmm zobaczymy jak długo Ci wytrzymają, może warto będzie się zaopatrywać u Ciebie - lukaszr pewnie ma rację i obecna partia którą otrzymało Kimoto może być jakaś wadliwa...
Opublikowano 30 Maja 200917 l Hmm zobaczymy jak długo Ci wytrzymają, może warto będzie się zaopatrywać u Ciebie - lukaszr pewnie ma rację i obecna partia którą otrzymało Kimoto może być jakaś wadliwa... własnie Bartek sęk tkwi w tym że mi też padły.. jedna po 2 a druga po 3dniach... pisałem o tym strone wcześniej.. wiec watpie ze to była wadliwa partia u KIMOTO.... w ogole widocznie te diody sa wrazliwe na a4ki i tyle
Opublikowano 30 Maja 200917 l Ooops kurcze nie doczytałem... OK no to kolejny krok to LED Bax9s i rezystorki 25W47Ohm... Variooooot!!!
Opublikowano 30 Maja 200917 l mnie tylko aktualnie drażni ten niebieski... jakies 6000 pewnie ma To teraz następny MOD to zmiana D1S na 6000K i po problemie :> Kolorem pasują idealnie do tej temperatury żarników, przy 4300K niestety się sporo wyróżniają.
Opublikowano 30 Maja 200917 l mnie tylko aktualnie drażni ten niebieski... jakies 6000 pewnie ma To teraz następny MOD to zmiana D1S na 6000K i po problemie :> Kolorem pasują idealnie do tej temperatury żarników, przy 4300K niestety się sporo wyróżniają. na to raczej nikt mnie nie namówi... fizyki nie zmienisz
Opublikowano 30 Maja 200917 l a rezal ktoś już rezystorki pod te ledy? Żeby wiadomo było co z czym itd?
Opublikowano 30 Maja 200917 l a rezal ktoś już rezystorki pod te ledy? Żeby wiadomo było co z czym itd? Przeczytaj ostatni post na 22 stronie (malika) i będziesz wiedział o co chodzi.
Opublikowano 31 Maja 200917 l mnie tylko aktualnie drażni ten niebieski... jakies 6000 pewnie ma To teraz następny MOD to zmiana D1S na 6000K i po problemie :> Kolorem pasują idealnie do tej temperatury żarników, przy 4300K niestety się sporo wyróżniają. na to raczej nikt mnie nie namówi... fizyki nie zmienisz Niestety, ale u mnie nadal również rozsądek przemawia za 4300K i też nie zamierzam zmieniać. Wolę jasno niż niebiesko :>
Opublikowano 31 Maja 200917 l no ja na 8000k w nocy nic nie widze a co do ledow- padly juz oba, takze jak na razie efekt jest-siuskow z przodu nie ma
Opublikowano 1 Czerwca 200917 l Heeh u mnie to samo - dziś padła lewa Jutro zakładam siuśki. macie te same ledy co Łukaszr ? SMD ?? i tak szybko się wysrały ?
Opublikowano 1 Czerwca 200917 l A ja cały czs mam dziwne wrażenie, że to są inne niż te z pierwszego miotu Troszkę jakościowo odbiegają od łukaszowych... :gwizdanie: Moje odpukać na razie chodzą i się nie buntują, ale czas pokaże.
Opublikowano 1 Czerwca 200917 l Heeh u mnie to samo - dziś padła lewa Jutro zakładam siuśki. macie te same ledy co Łukaszr ? SMD ?? i tak szybko się wysrały ? Dokładnie, tylko drugi "miot"
Opublikowano 1 Czerwca 200917 l Ja wczoraj zalozylem swoje. Swieca ladnie, ale jak staje za innym autem to widze jak mi sie odbijaja w lakierze siuski xenon 4300 i 2 niebieski kropki... co za wies Zobaczymy ile wytrzymaja moje... dziennie jezdze ~2-3h.
Opublikowano 1 Czerwca 200917 l Ja wczoraj zalozylem swoje. Swieca ladnie, ale jak staje za innym autem to widze jak mi sie odbijaja w lakierze siuski xenon 4300 i 2 niebieski kropki... co za wies Wolę mieć siuśki 4300K i widzieć coś na drodze niż >=6000K i musieć się wpatrywać w drogę
Opublikowano 1 Czerwca 200917 l Ja wcale nie zamierzam zmieniac moich siuskow... tez wole w nocy widziec. W dodatku mam wade wzroku, wiec...
Opublikowano 1 Czerwca 200917 l odbijaja w lakierze siuski xenon 4300 i 2 niebieski kropki... co za wies Dodaj jeszcze parę pomarańczowych i zielonych żaróweczek tu i tam to będzie kox