topor Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 w normalnej A4 listwy dolne sa szitem zgumopodobnymm czy czyms;) W s4 elementy te sa lakierowane wiec musi byc to jakies inne tworzywo, Abs czy cus.
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 w normalnej A4 listwy dolne sa szitem zgumopodobnymm czy czyms;) W s4 elementy te sa lakierowane wiec musi byc to jakies inne tworzywo, Abs czy cus. Ale poza materiałem niczym sie juz nie róznią
Hawaj Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Chlopaki mam pytanko,kupilem progi oryginalne do mojej audi,zwykle 1.8 ,mam pytanie jak je zalozyc bo to napewno bedzie gorsze od zalozenia zderzaka,chodzi mo o mocowania itd itp,najlepiej jakis foto story,wrzuce potem ich foty
topor Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 mam namiar na ori progi do S4 za 300zl szt. :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 mam namiar na ori progi do S4 za 300zl szt. :gwizdanie: Ale to dla Ciebie czy chcesz się podzielić namiarem ?
topor Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 jezeli ktos chce kupic to moge sie podzielic, ja na razie mam inne wydatki.
boniu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 a moze ma ktos z Was namiary na progi rs4 ??? bo zakupilem zderzak z rs4 za 150 zl ...orginal moze chce ktos grill s4 ?? orginal
Kowi87 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 a moze ma ktos z Was namiary na progi rs4 ??? bo zakupilem zderzak z rs4 za 150 zl ...orginal moze chce ktos grill s4 ?? orginal same progi ci nie wystarczą RS4 ma poszerzone błotniki wiec jak załozyś te progi to nie będzie wyglądało za ciekawie :gwizdanie: tak samo przedni zderzak też nie jest p&p musisz go zwężyć kolega nosb to zrobił
Dibo Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 a moze ma ktos z Was namiary na progi rs4 ??? bo zakupilem zderzak z rs4 za 150 zl ...orginal moze chce ktos grill s4 ?? orginal same progi ci nie wystarczą RS4 ma poszerzone błotniki wiec jak załozyś te progi to nie będzie wyglądało za ciekawie :gwizdanie: tak samo przedni zderzak też nie jest p&p musisz go zwężyć kolega nosb to zrobił Poprostu musisz wyrezać cały bodykit RS4 jak się chcesz bawić z progami. Chyba że założysz sam zderzak, wtedy trzeba tylko go przyciąć
Kowi87 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Chyba że założysz sam zderzak, wtedy trzeba tylko go przyciąć tylko
slepy Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Chyba że założysz sam zderzak, wtedy trzeba tylko go przyciąć tylko rach, ciach i jest, gdyby to było takie proste... , a błotniki możesz poszerzyć jak Nowak i będzie git
Dibo Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Chyba że założysz sam zderzak, wtedy trzeba tylko go przyciąć tylko rach, ciach i jest, gdyby to było takie proste... , a błotniki możesz poszerzyć jak Nowak i będzie git Nowak_zg ma tylko lekko poszerzone nadkola. Do zderzaka RS4 trzebaby je konkretnie poszerzyć no i jeszcze odpowiednio dopasować do zderzaka. Także lepiej kupić odrazu gotowe błotniki niż się tak bawić
slepy Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 chodziło mi bardziej o zwezenie zderzaka i wizualne poszerzenie furki, a nie naciaganie blotników o 10cm , bo to byłoby bez sensowne
Hawaj Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 jedyne sensowne to zakup 2 blotnikow od RS4 ,zderzak wchodzi jak ta lala,kto przycina zderzaki od RS4?,taka opcja siedziala w mojej glowie rowniez,ale po zostrzygnieciu za i przeciw zostalem przy S4 gdyz jak szczepisz przod od RS4 przod jest masywny i nadmuchany a tylnie nadkokla zostaja ori,wyjsciem jest wspawanie reperatur wewnetrzych i zewnetrzych od RS4 avant,wtedy to wyglada,ale zabawy i koszta ogromne,wrzuce na forum temat goscia z angli zobaczycie co zrobil ze zwyklej B5
Dibo Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 pomaranczowa z czarnym dachem ? Ciekawie się zapowiada A może czarny mat ?
Rekomendowane odpowiedzi