Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Kościerzyna

Który dzień lepszy?  

519 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który dzień lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda ze moje s4 jeszcze nie gotowe bo chetnie bym wpadł :) jak opanuje swoja ślicznotke to napewno do was wpadne

trzymamy za słowo :gwizdanie: :wink4:
Opublikowano

Podziękował :hi:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

Witam, jak jadę od strony Gdańska, mijam wiadukt chyba kolejowy, za wiaduktem kawałeczek w dól i jest rondo, na rondzie w prawo i tam jest jakiś taki większy parking, to ten? :) Bo Kościerzyny nie znam i patrząc na mapkę nie mam pewności :) A że mieszkam mniej więcej w połowie drogi Gdańsk - Kościerzyna to z chęcią bym kiedyś do Was podjechał, tym bardziej że auto w Kościerzynie kupiłem, właśnie w okolicach tego parkingu o którym napisałem :)

Opublikowano

Uwaga :!:

Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych.

Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ <<

Serdecznie zapraszam :)

Dziękujęi pozdrawiam :hi:

Opublikowano

witam wszystkich z tej strony SZYMON pytanko mam czy w sobotę będzie splot tak jak zawsze o 18tej bo ostatnie dwa opuściłem pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

jak jednak coś by było to dajcie znać ok dzięki

Opublikowano

Witajcie. Spocik może będzie bo dwa tygodnie temu byłem, rozmawiałem z GILIM i FAZYM to w tą sobote powinni się pojawić.POZDRO SUCHY

Opublikowano

ok jak by coś podjadę zobaczyć pozdro BIAŁY

Opublikowano

no Ja też postaram się podjechać. :evil:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 19:04_________________________________________________Podziękował :hi: i do następnego :a4fan:

Opublikowano

Pozdrawiam :hi:

Zapowiada się,że posiedzimy jakiś czas w DE, pojawimy się z Fazym na Spocie może na początku października,ale widzę,że temat nie umarł, a wręcz przeciwnie :oklaski:

Tak trzymać panowie :good: :good: :good:

Opublikowano

Witaj. Pojawisz się dzisiaj jak tak to pamiętaj o mnie żeby service mi skasować. Pozdrawiam :hi:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 10:00_________________________________________________Więc chyba dzisiaj spocik nie wypali to może w przyszłym tygodniu coś się uda????

Jeśli tak to dajcie znać. Pozdrawiam!!

Opublikowano

Za tydzień jestem, myślę,że Fazy też :wink4:

Opublikowano

10 październik Spot o 18-tej niezależnie od pogody :hi: