Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

☛ A4 B7 1.8t BFB Q LZ9Y ☚ [STAGE 2] hybryda k03, bose, vFiz, cupra, 2x70 ulter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Adam87 napisał:

Tak w półce. To zrobie tak jak ty masz, a w razie jakby było jeszcze mało to się dołoży reszte.. A wiązke też musze zmieniać???

Najpierw zmień budę na prawidłową czyli avanta ;) w sedanie bose nie zrobi takiej roboty niestety. Ewentualnie dodatkowo sub z q5 w zapas, ale też nie zagra tak, jak w avancie... Wiązki panowie dostępne u mnie, elektryka do słupka też, reszta czyli wiązka tapicerki i wiązka sterownika drzwi powinny być w komplecie zawsze z jednym i drugim. Jeśli ktoś to sprzedaje osobno to jest po prostu cebulkiem :grin: ja wiem czy bose i szyby jedno rozbieranie... Teoretycznie nie, praktycznie w sumie jak myślę to też nie :D do bose wyjeżdża tunel środkowy, tapicerki, tylne siedzisko, boczek bagażnika. Do szyb tapicerki, fotele nie zawsze, półka pod kierą i schowek, progi. Tylko tapicerki się pokrywają :D

Opublikowano
Teraz, Adam87 napisał:

Z chęcią zaprowadził bym samochód do niego, ale chyba za daleko odemnie

Nie pytaj ile razy rekordzista tankował żeby dojechać bo byś nie uwierzył :ph34r:

Opublikowano
1 minutę temu, kaju napisał:

Najpierw zmień budę na prawidłową czyli avanta ;) w sedanie bose nie zrobi takiej roboty niestety. Ewentualnie dodatkowo sub z q5 w zapas, ale też nie zagra tak, jak w avancie... Wiązki panowie dostępne u mnie, elektryka do słupka też, reszta czyli wiązka tapicerki i wiązka sterownika drzwi powinny być w komplecie zawsze z jednym i drugim. Jeśli ktoś to sprzedaje osobno to jest po prostu cebulkiem :grin: ja wiem czy bose i szyby jedno rozbieranie... Teoretycznie nie, praktycznie w sumie jak myślę to też nie :D do bose wyjeżdża tunel środkowy, tapicerki, tylne siedzisko, boczek bagażnika. Do szyb tapicerki, fotele nie zawsze, półka pod kierą i schowek, progi. Tylko tapicerki się pokrywają :D

Zagalopowałem się ;) bo u siebie będę miał wymieniane też fotele na elektryki, więc temu napisałem jedno rozbieranie 

Opublikowano
6 minut temu, MarcinL napisał:

Przód chyba jest pod radio,

Na harmanie tak. Przy bose całość leci z wzmacniacza 

Opublikowano
1 minutę temu, niwet napisał:

będę miał wymieniane też fotele na elektryki,

A to zapraszam po instalacje :decayed:

Opublikowano
21 minut temu, kaju napisał:

A to zapraszam po instalacje :decayed:

Jak coś to będę się odzywał na fb 

Opublikowano
31 minut temu, kaju napisał:

Jak narazie zostaje sedan? czyli mam szukać zestawu z wiązką kpl. 

32 minuty temu, kaju napisał:

Nie pytaj ile razy rekordzista tankował żeby dojechać bo byś nie uwierzył :ph34r:

Podejrzewam, że pewnie z poza naszych granic ?

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Adam87 napisał:

Jak narazie zostaje sedan? czyli mam szukać zestawu z wiązką kpl. 

Podejrzewam, że pewnie z poza naszych granic ?

Z poza i pewnie rsem jechał :D

Opublikowano

Elegancka b7, kilka razy się za nią oglądałem na zg, często ją widuje na focusie lub na zdrojowej?

Opublikowano
  • Autor
33 minuty temu, kufel26 napisał:

Elegancka b7, kilka razy się za nią oglądałem na zg, często ją widuje na focusie lub na zdrojowej?

A możliwe :DZ zewnątrz póki co nie przyciąga uwagi. Takie o sobie przeciętne, jak każde. Jedynie lampy pomalowane i wycieraczka z tyłu Q5.  Wyglądem zajmę się dopiero raczej w przyszłym roku, bo sporo chcę zmienić + malowanie kilku elementów i wtedy można korektę lakieru walnąć.

Teraz jest plan i chęci duże na stage 2. Zobaczymy jak to wyjdzie. Chciałem tylko program zrobić, ale to bez sensu. Zaraz walnęłoby sprzęgło i turbo, bo sprzęgło już ma uślizgi delikatne.

Opublikowano
  • Autor

Chwila wolnego i wpadł yatour. Teraz trzeba coś pomyśleć na co to złapać żeby nie odpadło. W końcu można słuchać muzyki normalnie z pendrive albo z youtube przez auxa :)

xz0zoRE.jpg

Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie oklejenie dekorów carbonem 5d. Oklejał ktoś może i podzieli się wiedzą na temat żywotności takich folii? Znalazłem sprzedawcę na allegro z dobrymi opiniami i się zastanawiam https://allegro.pl/oferta/folia-okleina-carbon-5d-polysk-czarna-152-x-50-cm-7499081837

Opublikowano
5 godzin temu, MarcinL napisał:

Chwila wolnego i wpadł yatour. Teraz trzeba coś pomyśleć na co to złapać żeby nie odpadło. W końcu można słuchać muzyki normalnie z pendrive albo z youtube przez auxa :)

xz0zoRE.jpg

Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie oklejenie dekorów carbonem 5d. Oklejał ktoś może i podzieli się wiedzą na temat żywotności takich folii? Znalazłem sprzedawcę na allegro z dobrymi opiniami i się zastanawiam https://allegro.pl/oferta/folia-okleina-carbon-5d-polysk-czarna-152-x-50-cm-7499081837

na yatoura to polecam 2 otwory na górze + szeroka trytka :D Siedzi od lat elegancko - jak chcesz moge Ci fotke podesłać :P

Edytowane przez Marcinx52

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Marcinx52 napisał:

na yatoura to polecam 2 otwory na górze + szeroka trytka :D Siedzi od lat elegancko - jak chcesz moge Ci fotke podesłać :P

W sumie nie pomyślałem o tym :D Dobra myśl, chyba tak zrobię i nie ma szans żeby spadło.

Opublikowano
  • Autor

Carbon jest piękny, ale drogi. Zdecydowałem się na folie Carbon 5D i nie żałuję. Ładnie wygląda to z kierownicą. Brakuje do tego jeszcze czarnej podsufitki? Chciałem przy okazji przyciemnić lampy z tyłu, ale się poddałem ?

0G3vjJM.jpg

Opublikowano

Carbon wyszedł super:oklasky:

A co z tylnymi lampami nie wyszło?? 

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Adam87 napisał:

Carbon wyszedł super:oklasky:

A co z tylnymi lampami nie wyszło?? 

Ciężko się klei. Próbowałem na dwa sposoby:

1. woda i ludwik, po czym psiknąć na folię i lampę. Folia wtedy się nie kleiła i można było ustawiać, ale co z tego.. Czytałem, że trzeba psiknąć jeszcze rozpuszczalnikiem, to wtedy klej złapał, ale nawet po podgrzaniu nie można było pęcherzy wypchać.

2. Próbowałem też na sucho delikatnie po kawałku przyklejać i cały czas wypychać pęcherze, ale na środku lampy kilka mi się zebrało i już nie szło wypchać.

Odpuściłem, bo już zostało mi za mało foli na eksperymenty.

Opublikowano
Godzinę temu, MarcinL napisał:

Carbon jest piękny, ale drogi. Zdecydowałem się na folie Carbon 5D i nie żałuję. Ładnie wygląda to z kierownicą. Brakuje do tego jeszcze czarnej podsufitki? Chciałem przy okazji przyciemnić lampy z tyłu, ale się poddałem ?

0G3vjJM.jpg

Zapodaj link jak możesz z jakiej aukcji brałeś folię :D Sam myślę nad oklejeniem lub pomalowaniem w black piano moją szkaradną rybią łuskę... 

Przy okazji dużo folii zeszło na dekory? 

Opublikowano
  • Autor

https://allegro.pl/oferta/folia-okleina-carbon-5d-polysk-czarna-152-x-50-cm-7499081837

2szt tego, to trochę zostaje i można popełnić błędy przy oklejaniu. Najgorzej okleić było popielniczkę i biegi. Tutaj zmarnowałem trochę folii :D

Jak masz rybią rybią łuskę, to nie wiem czy tak fajnie okleisz. Ja miałem gładkie dekory, a od kierowcy lekkie zarysowania od pazurów, to ciut widać jak mega się wpatrzysz i pod światło.

Opublikowano
3 minuty temu, MarcinL napisał:

https://allegro.pl/oferta/folia-okleina-carbon-5d-polysk-czarna-152-x-50-cm-7499081837

2szt tego, to trochę zostaje i można popełnić błędy przy oklejaniu. Najgorzej okleić było popielniczkę i biegi. Tutaj zmarnowałem trochę folii :D

Jak masz rybią rybią łuskę, to nie wiem czy tak fajnie okleisz. Ja miałem gładkie dekory, a od kierowcy lekkie zarysowania od pazurów, to ciut widać jak mega się wpatrzysz i pod światło.

Dzięki ;)  temu planuję zakupić drewniane i okleić 

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, niwet napisał:

Dzięki ;)  temu planuję zakupić drewniane i okleić 

Ja to chyba nigdy tego stage 2 nie zrobię, bo teraz jak okleiłem, to przydała by się czarna podsufitka :D Kompletna w dobrym stanie, to tysiaka trzeba liczyć jak patrzyłem.