zieli_84 Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Witam. Po exeo przyszła pora na Audi. Zupełnie przypadkowo natrafiłem na ten egzemplarz i się skusilem z racji przebiegu 120tysi, udokumentowany w niemieckim serwisie. Audi allroad 3.0tdi CCWA, skrzynia Stronic, 240KM z 2011 roku. Z wyposażenia które jest w miarę duże mogę dopisać że posiada poza standardowym: panoramiczny dach, czarna podsufitka, elektryczna klapa bagażnika. Koła zestaw zimowy 17" 225/55/17 Kola zestaw leni 19" 255/40/19 Edytowane 8 Września 2019 przez zieli_84
D4NTE Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 Bardzo ładna sztuka w takim samym kolorze co moja. Oby jak najdłużej cieszyła i bezawaryjnie służyła ✌️
tomekiiza Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 Gratulacje fajna sztuka i 3.0 już słuszny motor. Bezawaryjności życzę i witamy w gronie posiadaczy allroad. ps od razu pomyśl nad kołami 19 cali lub 20 ja sam mam 18 i powiem szczerze że to pierwszy i ostatni letni sezon na nich.
Gibons Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 allroad z lotka ala RS ciekawie to wyglada hehe. Graty fury i motorowni 1
tomekiiza Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 O rzeczywiście nie zwróciłem nawet uwagi na tą lotkę ale fajnie to wygląda. A znaczek V6T na błotnikach chyba w allroad tez nie był montowany ale różne są wizje ja mam sline od poprzedniego właściciela i tez jest spoko
zieli_84 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 Taka przyjechała z niemiec, lotka i emblemat V6T. Tak myślałem czy 18 cali nie będą czasem za małe. Kolega ma w swojej 19 cali i wygląda znakomicie. Emblemat ściągnę i nakleje Sline. Mam kilka drobiazgów do zrobienia przy niej. Mam nadzieję, że szybko się z tym ogarnę.
pksmlody Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Nie ściągaj V6T!!! Dobrze wyglada ? Zacna fura ?
pietrz44 Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Zacne auto, dać fajne spore fele i zyska na potędze ?
Aleq Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Fajne autko na wypasie. Pogratulować wozidła. Niech służy bezawaryjnie. Co do znaczka zostawiłbym je. Emblemat Sline oklepany, tu masz jednak coś innego. Nie masz oznaczeń na klapie modelu silnika. Ja bym zostawił, Twoje auto to zrobisz jak uważasz.
zieli_84 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 W sumie macie rację. Może rzeczywiście zostawię V6T Sline oklepany. Teraz założony zestaw zimowy, ale na wiosnę napewno wrzucę większe fele bo 17 giną w tak wielkim nadkolu.
zieli_84 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 Odpowiednie miejsce dla Allroad pod moją nieobecność żona postanowiła wybrać się z dziećmi na grzyby. Jak wysłała mi to zdjęcie to myślałem że oszaleje. A żona stwierdziła, że przecież 4x4 allroad to odpowiednia auto w taki teren.
pietrz44 Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Dać żonie szlaban na auto na pewien czas ?. Ja mam odwrotny problem. Moją A4 nie chce jeździć bo coś się może stać i co wtedy będzie.
zieli_84 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 Godzinę temu, pietrz44 napisał: Dać żonie szlaban na auto na pewien czas ?. Ja mam odwrotny problem. Moją A4 nie chce jeździć bo coś się może stać i co wtedy będzie. To jesteś w lepszej sytuacji ?
zieli_84 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2018 Idealna pogoda dla naszych quattro:) 1
wampir Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jak ja Wam zazdroszcze tego sniegu... w Opolu dzisiaj +8C .... Nie wiem kiedy moj Allroad snieg zobaczy
zieli_84 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 Te audi to mój pierwszy samochód z napędem na 4 koła. W taką pogodę sprawdza się idealnie. Sąsiad jak się przejechał to stwierdził że jego astra to badziewie. Audi jedzie jak przyklejone w taki śnieg aczkolwiek idzie się pomylić bo już hamowanie jest jak w każdym innym aucie.
Dawid... Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Odpisuje ze swojego tematu. Juz widze po twojej allroad ze musze troche delikatniej przyciemnic szyby. Felga minimum 18 fajnie siedzi
qlimazz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 W dniu 23.12.2018 o 21:22, zieli_84 napisał: Te audi to mój pierwszy samochód z napędem na 4 koła. W taką pogodę sprawdza się idealnie. Sąsiad jak się przejechał to stwierdził że jego astra to badziewie. Audi jedzie jak przyklejone w taki śnieg aczkolwiek idzie się pomylić bo już hamowanie jest jak w każdym innym aucie. ?? klei na o esach ale wiadomo trzeba pomyśleć nad heblami, niech somsiad puszcza astre i biere cztery pierścienie w w quattro
zieli_84 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 12 godzin temu, letallec napisał: Fajne auto. I ten przebieg? Dzięki kolego. Auto "odpukać" narazie sprawuje się dobrze. Chodź już troszkę zrobiłem przy nim rzeczy, ale wiadomo każdy robi auto pod siebie. Nie musiałem, ale u mnie wszystko musi być jak w zegarku.
Rekomendowane odpowiedzi