soul87 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Zadne z tych dwoch nie jest bezpieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi58 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 16 minut temu, soul87 napisał(a): Zadne z tych dwoch nie jest bezpieczne. Czyli zostaje soft? Zajmujesz się tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Tak. Oczywiście pisałem już rok temu tutaj o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi58 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 12 minut temu, soul87 napisał(a): Tak. Oczywiście pisałem już rok temu tutaj o tym Ok, poszedł priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilKOZAK Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Krzysio przyszedł i pozamiatał 15 stron forum, to co? zamykamy temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Pozamiatał ?? Gdzie . Ja uważam że nie wniósł nic nowego co zostało tu dawno temu powiedziane .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Dokładnie. Jeden wielki bełkot, a rzeczowych informacji max na 5 minut, z resztą jak we wszystkich jego "produkcjach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi58 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) 14 godzin temu, przem8 napisał(a): Dokładnie. Jeden wielki bełkot, a rzeczowych informacji max na 5 minut, z resztą jak we wszystkich jego "produkcjach". Więcej dowiedziałem się z komentarzy pod jego filmem niż z samego filmu😅 Chociaż szacun za podjęcie tematu. W końcu siedział wieczorami przy tym... Edytowane 16 Stycznia przez ozi58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Kod silnika CAHA wymiana dwóch termostatów i zaworek wszystko Ori wydane pieniądze w błoto jak było tak jest 😟 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prometeo7 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 19 minut temu, marcin120383 napisał(a): Kod silnika CAHA wymiana dwóch termostatów i zaworek wszystko Ori wydane pieniądze w błoto jak było tak jest 😟 To samo miałem w CGLC, 2x wymieniałem termostaty, a nawet tą kulkę zwaną szumnie zaworem zwrotnym. W zeszłą sobotę byłem u tunera na modyfikacji algorytmu działania pompki i dopiero teraz problem zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu 76 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Panowie czy w CJCB jest drugi termostat auto manual poliftowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 10 minut temu, Michu 76 napisał(a): Panowie czy w CJCB jest drugi termostat auto manual poliftowe VIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu 76 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 6 godzin temu, Dev napisał(a): VIN WAUZZZ8K4EN018516 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia A w CAHA tuner pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi58 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Kurcze ja próbuje namierzyć kogoś w pomorskim co robi ale bez skutku. Co mniej więcej robią w tym sofcie? Zmniejszają prędkość pompki względem temperatury? Może jakbym podpowiedział tunerowi w mojej okolicy to by też ogarnął. Ja u siebie wymieniłem drugi termostat ma temp otwarcia 87 jest lepiej ale niestety spada. Edytowane 23 Stycznia przez ozi58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi58 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 23 godziny temu, Michu 76 napisał(a): Panowie czy w CJCB jest drugi termostat auto manual poliftowe Jeżeli się nie mylę to wszystkie polift mają, ja mam cjcd i posiadam taki termostat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilKOZAK Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 12 minut temu, ozi58 napisał(a): kogoś w pomorskim VAG Performance Pomorze - Reda, zadzwoń może pomogą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi58 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 12 minut temu, pilKOZAK napisał(a): VAG Performance Pomorze - Reda, zadzwoń może pomogą Ok, zadzwonię dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu 76 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 7 godzin temu, ozi58 napisał(a): Ok, zadzwonię dzięki. Dzieki podjade do carsa moze oni mi sprawdza dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi