ozi58 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 godzinę temu, Michu 76 napisał(a): On ma z jednej wieksza srednie a z drugiej mniejsza 03l121157AC o ten chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu 76 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 25 minut temu, ozi58 napisał(a): 03l121157AC o ten chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu 76 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, Michu 76 napisał(a): Teraz, Michu 76 napisał(a): O ten maly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi58 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 18 minut temu, Michu 76 napisał(a): O ten maly Tutaj to nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek13 Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października Są dwa termostaty w CAGA i skrzyni multitronic. Mechanik wymienił jeden, ale o drugim nie wiedział. Ten niżej jest schowany, ja go podciągnąłem do zdjęcia. Nr 1K0121113A. Wyglądają identycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu307 Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października 22 godziny temu, Mirek13 napisał(a): Są dwa termostaty w CAGA i skrzyni multitronic. Mechanik wymienił jeden, ale o drugim nie wiedział. Ten niżej jest schowany, ja go podciągnąłem do zdjęcia. Nr 1K0121113A. Wyglądają identycznie Witajcie i uważajcie bo w q5 manual 2009r 2.0, 163km CAHB też są dwa termostaty jak wyżej. Wymieniłem jeden bo drugiego nie widziałem. A obydwa były uszkodzone. Macie może schemat do CAHB jak wygląda układ chłodzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi