przemciotorun Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 witam co to za kabelki? moze to podgrzewane spryski? niestety wszystko jest w sierodki i nic nie widac do kad dochodza te kable (maska przedliftowa ze spryskami na wierzchu)
pox Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Pewnie do podgrzewania spryskiwaczy. Też mam te kable, ale niestety spryski nie grzeją, lusterka też niestety też.
Skrzypek Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 może masz diody w spryskiwaczach ???
przemciotorun Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Opublikowano 25 Lutego 2009 r może masz diody w spryskiwaczach ??? nie mam
przemciotorun Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Opublikowano 25 Lutego 2009 spryski podgrzewane a jak to wlaczyc? albo sprawdzic czy dzialaja
kred Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 spryski podgrzewane .przy wlaczeniu spryskiwacza powinny sie podgrzewac. w srodku sa grzalki
_Solar_ Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 spryski podgrzewane .przy wlaczeniu spryskiwacza powinny sie podgrzewac. w srodku sa grzalki Też posiadam podgrzewane spryski ale u mnie napięcie pojawia się po załaczeniu zapłonu
Daimos Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Napięcie pojawia się po włączeniu zapłonu i grzeje bez względu na temperaturę
Rekomendowane odpowiedzi