trzacha197444 Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 Witam. Czy komuś kojarzy się z czymś to buczenie? Na zimnym silniku jest cichsze, po nabraniu tempreratury całkiem głośny, taki jak na filmie. Buczenie_w_komorze_silnika.mp4
kuba.musiat Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam, mam ten sam problem. Udało się ustalić przyczynę??
Chris91 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Prawdopodobnie rozrząd z paskiem INA. Pasek tak halasuje ?
kuba.musiat Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Faktycznie rozrząd mam INA ale zmieniłem pasek na Gates, wymieniona pompa wody i dalej to samo. Przy probie dociśnięcia sprężyny na napinaczu rolki prowadzącej ( ta duża) hałas ustaje. Podmieniłem na starą i jest podobnie.
przem8 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Wymień pasek na dayco, conti. W tych zestawach winne hałasu są paski i tyczy się to również tych z gatesa. Edytowane 30 Stycznia 2019 przez przem8
Rekomendowane odpowiedzi