Dawcioo Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 W dniu 30.12.2018 o 22:15, krzysiek_f napisał: Gdzie sesja? Mazury? Patelnia Augustów ?
Dawcioo Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Lato wyleciało lekki detaling auta efekty sami zobaczcie
krzysiek_f Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ten kolor zawsze robi wrażenie, zadbany tym bardziej ? Te Recarosy dużo zabierają miejsca na nogi z tyłu w porównaniu do zwykłych foteli?
Arek8888 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Przekonałeś mnie, ja też już będę zakładał letnie buty Robiłeś polerkę lakieru?
Dawcioo Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2019 3 godziny temu, krzysiek_f napisał: Ten kolor zawsze robi wrażenie, zadbany tym bardziej ? Te Recarosy dużo zabierają miejsca na nogi z tyłu w porównaniu do zwykłych foteli? Powiem Ci tak nie ma różnicy między zwykłymi a normalnymi co prawda jak sobie wyregulujesz fotel tak że ci wygodnie to z tyłu nie wsadziesz xd ? fotele fabrycznie były dobierane (po kodach sprawdzałem) więc od nowości są w tym samochodzie ktoś sobie zażyczył takich xd jak na 20 lat stan idealny ?
Dawcioo Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2019 3 godziny temu, Arek8888 napisał: Przekonałeś mnie, ja też już będę zakładał letnie buty Robiłeś polerkę lakieru? Nie ma na co czekać cudowna pogoda polerka nie robiona ? taki lakier zadbany
krzysiek_f Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 17 godzin temu, Dawcioo napisał: Powiem Ci tak nie ma różnicy między zwykłymi a normalnymi ? Te Recaro wyglądają na masywne więc podejrzewam że z tyłu mogło ubyć miejsca na nogi ale to może sprawdzę kiedyś na żywo. Jeździsz dalej na te spoty?
Arek8888 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Ja mam zwykłe fotele, ale mam 190 cm wzrostu i niestety za mną w miarę komfortowo można siedzieć jedynie w foteliku dziecięcym
karol24 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Recaro wcale nie zabierają więcej miejsca z tyłu, one tylko tak masywnie wyglądają. Ja mam u siebie z A6C5 więc i mocowania nie sa ori ale też do wysokich nie należę ? ale B5 ogólnie jest ciasne z tyłu Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez karol24 1
Dawcioo Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 W b5 w z tyłu ogólnie mało miejsca jest xd tak jeżdżę następny będzie w tą sobotę! Wejdź na NRB
Rekomendowane odpowiedzi