krzysiek_f Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Pytanko Myślicie że uda się zdemontować dokładkę tylnego zderzaka bez połamania uchwytów? Chodzi mi o to że chciałbym zamontować drugą z czujnikami PDC. Znalazłem kompletny zderzak ale w innym kolorze i chciałbym podmienić samą dokładkę. Plastik ma już swoje lata i zastanawiam się czy da radę to zrobić bezszkodowo.
krzysiek_f Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Opublikowano 25 Listopada 2018 Dzięki za odpowiedź. Myślałem że kupię dokładkę z wiązką czujników, sterownik, buzzer i wszystko podłączę. Oglądałem B5 kombi z ori PDC i patrzę że to chyba nie takie proste. Buzzer podłączony do wiązki która biegnie od strony kierowcy. Sterownik z tyłu ale po prawej stronie. Proszę o podpowiedź, jeżeli skompletuję OEM wiązkę z czujnikami, sterownik i buzzer to czy da się to wszystko połączyć tak jak uniwersalne zestawy tj. wszystko z tyłu wpięte do świateł cofania?
krzysiek_f Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2018 Jaka jest średnica otworu w dokładce zderzaka po wyjęciu czujnika PDC z gniazda?
Rekomendowane odpowiedzi