mravel Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Czesc, nie dziala mi zapalniczka. Tzn gniazdo zapalniczki dziala i ladowarka w nim chodzi ale sama zapalniczka po wcisnieciu za nic sie nie blokuje i nie wyskakuje po zagrzaniu Jak ja wcisne i trzymam to sie cos tam nagrzewa. Przestalo dzialac od tak kiedys. Ktos cos?
Kielichh Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Miałem ten sam problem kolego, jakoś kiedyś się nudziłem w korku i tak siedziałem kilka min wciskając sobie tą zapalniczke i nagle zaskoczyła ;D Byłem w szoku, jak nie była używana to może brudu się nazbierało i dlatego nie działa. Spróbuj ja tam poruszać może Tobie też się uda
emszu Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Mam to samo. I jak, mravel wciskanie pomogło? Czy zapalniczka do wymiany? Edytowane 17 Stycznia 2019 przez emszu
sitar Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 W gnieździe trzeba podgiac delikatnie takie blaszki które są po bokach. Najlepiej czymś co nie przewodzi prądu żeby nie zrobić zwarcia.
emszu Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ok dzięki, tak czułem, że w gnieździe trzeba podłubać, bo to gniazdo jak każde inne, ale nie byłem pewny. Myślałem, że może być termiczna blokada w samej zapalniczce.
mravel Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2019 jeszcze nie naprawilem. Musze wyciagnac bezpiecznik od zapalniczki i pogrzebac w gniezdzie. Mozliwe, ze blaszki sie powyginalyw srodku i dlatego nie lapie. Jak rozwiaze problem dam znac co i jak
Rekomendowane odpowiedzi