truckmaniac Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Mam pytanko co do rezania tegoż systemu. Zakładając, że mam skompletowane wszystkie elementy, czy na pewno da się to zrobic? Pytanie moje bierze się z tego, że gośc w serwisie, z którym o tym właśnie gadałem, stwierdził, że wcale nie jest takie oczywiste, ze da się to zrobic. O ile ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat, to proszę o info, bo nie ukrywam, że skoro chcę założyc Bi Xenonki, to chcę to zrobic tak, żeby to miało ręce i nogi.
Patrykbor Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Widze Artur że po CB audi cie wciągnęło
truckmaniac Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Hehe. CB jest cały czas, a że zawsze lubiłem grzebac się w autach, to coś tam sobie pomału dłubię. :gwizdanie: Czyżbyśmy się znali z cb-radio.pl ??
malik Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Rezaj! Będziesz pierwszy Z tego co wiem bogi się też przymierza.
truckmaniac Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Opublikowano 28 Lutego 2009 Rezaj! Będziesz pierwszy Z tego co wiem bogi się też przymierza. Nie mam oporów. Zadałem to pytanie, ponieważ powiedzmy od strony mechanicznej sobie jakos poradze, ale elktronika to już dla mnie czarna magia. Dopóki coś jest P&P to OK, ale jak juz trzeba coś dorabiac, dodatkowe wiązki kłaśc itp, to zaczyna sie problem :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 no to raczej będzie problem... są tu nieźli rezacze, a jeszcze nikt za to się nie wziął...
truckmaniac Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Opublikowano 28 Lutego 2009 no to raczej będzie problem... są tu nieźli rezacze, a jeszcze nikt za to się nie wziął... Zgadza się, ale z tego, co przeczytałem w kilku wątkach, nikt nawet nie próbował, a zainteresowanie tym ograniczyło się jedynie do stwierdzenia, że drogo i się nie opłaca
marecki.b Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 znalazłem coś takiego: http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p318_Auto-Leveling-Headlights---Retrofit--Audi-A4-B6-8E.html. Nie wiem czy 330 oiro to drogo czy tanio ale może się komuś przyda
wrclaguna Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 odgrzeje troche kotleta truckmaniac jak z tym montaż systemu samopoziomującego jakies postepy byly .....zamontowane moze ktos robil ja sie pewnie przymierze
truckmaniac Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Niestety nie udało mi się zgromadzić ori klamotów na ebay itp, więc zostało ASO. Ce3na mocno zaporowa, więc został tylko zestaw "adaptacyjny" z Kufatec. Szczerze mówiąc lekko olałem sprawę. Już jakiś czas temu pomalowałem środki w ori lampach, jeszce dołoże HIDy 5000 K i będzie efekt podobny do zamierzonego, tyle że poziom manualny
wrclaguna Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 kiedys kupilem i jestem w posiadaniu sterownika regulacji zasiegu reflektorow do bi xenonu wg ETKI potrzeba jeszcze dwa czujnik 8e0 941 285 C na przod i tylni 8e0 616 571 D Nie mam schematow i ciekawi mnie polaczenie tego wszystkiego Musze popytac Bartka
yaboo Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 mam również 2 czujniki i moduł sterujący poziomowaniem ksenonów, do tego mam kpl. instalację elektr. jak ktoś wie jak to wszystko połączyć w całość bez prucia całego auta to byłbym wdzięczny za pomoc
wrclaguna Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 odgrzeje mielonego i stalo sie uklad samopoziomu zalozony http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164764.0
truckmaniac Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 Brawo Grzesiu. Właśnie zacząłem zbierac graty, także proponuje zamknąć watek i zostawic przekierowanie do watku Grześka
Rekomendowane odpowiedzi