adijp9 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Witam posiadam audi a4b6 2.4 auto na postoju drzy jak i przy jezdzie najbardzej odczuwalne od 3 tys i takie błedy mi wyskoczyły o prócz tego na drugim kompie wypadanie zapłonu wyskoczyło
przem8 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Uzupełnij profil to raz. Jest lpg? Jeśli tak to do regulacji i zapewne błędy od mieszanki i kata znikną. Prócz tego przydałyby się logi statyczne i dynamiczne 2+33 na pb i lpg (jeśli jest). Pierwszy błąd dotyczy chyba czujnika pod pedałem sprzęgła i pasuje się przyjrzeć katalizatorom. Edytowane 22 Grudnia 2018 przez przem8
pila24 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Ostatni błąd to słaba wydolność kata na zimnym. Wymieniłeś dwumasę bez żadnej diagnozy dlaczego auto drży? Kasa w błoto poszła,pierw poprawna diagnoza a później wymiana uszkodzonego elementu a nie na odwrót. Pokaż korekty i ustawienie rozrządu.
adijp9 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 W dniu 22.12.2018 o 15:47, przem8 napisał: Uzupełnij profil to raz. Jest lpg? Jeśli tak to do regulacji i zapewne błędy od mieszanki i kata znikną. Prócz tego przydałyby się logi statyczne i dynamiczne 2+33 na pb i lpg (jeśli jest). Pierwszy błąd dotyczy chyba czujnika pod pedałem sprzęgła i pasuje się przyjrzeć katalizatorom. tak ma lpg dodam ze pali 18 l non stop po odłoczeniu przepływomierza auto 1 sek zmniejsza obroty i chodzi nadal tak samo jak i z przypietym czy moze byc przepływomierz
golfagn Opublikowano 24 Grudnia 2018 Opublikowano 24 Grudnia 2018 A potrafisz pisać po polsku używając kropki i przecinka? Profilu dalej nie łaska uzupełnić?
Rekomendowane odpowiedzi