kubabkb Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Panowie dosc mocno zachlapane jest olejem ze sprezarki(akurat na zdjeciu slabo widac) , wymieniac ja na nowa czy lepiej oddac do fachowca na naprawe? wszytko w kolo jest zalane zielonym olejem fachowiec rok temu robil i niby jakis trzpien byl ukroszony i go wymienil, ale po 3 miesiacach znow cieklo
Kejsi Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Wstaw do warsztatu bo nawet jak sam zmienisz sprężarke to nie nabijesz czynnika, teoretycznie jak dobry warsztat znajdziesz to przeplucza Ci układ, zaleja nowy olej, do tego próżnia itp itp Sam się nie baw ?
kubabkb Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 dokladniej leje sie olej przy kole sprzegła kompresora , dziwne bo niby mechanik przekladal jakis tam trzpien z innnej sprezarki i mialo juz nie cieknac, nie wiem co z tym zrobic teraz ;/
kubabkb Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2019 Panowie zaznaczam miejsce z ktorego wydostaje sie czynnik. da sie coz z tym zrobic? czy tylko wymiana sprezarki?
Langista Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Skoro 3 miesiące temu to wróć do tego mechanika z reklamacją, może coś źle poskładał.
kubabkb Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2019 to bylo rok temu , pisalem ze po 3 miesiacach zauwazylem wyciek
kubabkb Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2019 Panowie moze uszczelniacz czolowy jest do wymiany? poda mi ktos jaki pasuje do sprezarki denso 7SEU16c
kubabkb Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2019 Wstawiam dokladniejsze zdjecia, prosze o ocene skad to leci?
Rekomendowane odpowiedzi