Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wymiana żarówki - podświetlenie popielniczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja założyłem diodę białą i w nocy jak otwieram popielniczke to mam podświetlone pod popielniczką :)

Opublikowano

u mnie cos sie jeszcze stalo za teraz popielniczka jakby nie chodzi na sprezynie :wallbash:

Opublikowano

musisz naciągnąć ja troche ( kręcąc tymi zębatkami) i dopieto wcisnąć popielniczke :hi:

Opublikowano

Panowie jak fachowo nazywa się ta żaróweczka?

Opublikowano

'oprawa z żarowka', tak jak wyzej napisałem

Opublikowano

w serwisie aso vw koszt 10 pln , powiedz ze do popieliniczki i sami ci dadza

Opublikowano

tak w serwiesie najlepiej koszt 20zł :polew: lekka przesada ale i tak kupiłem

Opublikowano

o kurcze to ładnie cie skroili ja kupowalem w skodzie i 8 pln rok temu a niedawno 10 pln jak bratu wymienialem

ps napisalem ze aso vw bo myslalem ze maja podobne ceny ale sie myliłem wniosek latajcie po czesci do skody :>

Opublikowano

wymiana żarówki 1 zł i 10 min pracy. Reszta kasy na browar :)

Opublikowano

za 1pln to za 1 mc bedziesz robil to samo :wink4:

Opublikowano

odezwe sie za misiac

Opublikowano

A lifta ('99>) ktoś ćwiczył?

Opublikowano

zapewne jest to samo ale możesz zerknąć i jak coś będzie sie różniło to napiszesz ;]

Opublikowano
  • Autor

odezwe sie za misiac

Nie odezwiesz się bo się nie spali. Ja od wymiany (to ja napisałem jak to wymienić) mam spokój. Zresztą co to za różnica czy kupisz w ASO (za 20zl) czy w sklepie (za 1 zl) ?? Mają mieć takie same parametry i wszystko na ten temat. W sklepie elektronicznym dadzą Ci taką jak im pokażesz, ja kupowałem w Łodzi na rzgowskiej (zieleniewicz). Polecam ten sklep, zawsze mają to co chcę i bardzo wysokiej jakości.

Opublikowano

jezeli uwazasz ze czesi w aso sa tej samej jakosci co zwykle to gratulacje , ciekawe jak inne czesci kupujesz ..... a w aso koszt to 8 pln w skodzie i caly komplet z plastikami a nie sama zarowka ,

Opublikowano
  • Autor

A czy Ty uważasz że żarówki Philipsa są gorszej jakości niż z ASO??

Weź mnie nie rozśmieszaj, to tylko żarówka!!

Po żarówkę do świateł mijania czy jaką kolwiek inna też jedziesz do serwisu??

Opublikowano

A czy Ty uważasz że żarówki Philipsa są gorszej jakości niż z ASO??

Weź mnie nie rozśmieszaj, to tylko żarówka!!

Po żarówkę do świateł mijania czy jaką kolwiek inna też jedziesz do serwisu??

Podzielam Twoją wypowiedz :):)

Opublikowano

tak kupuje w aso , ciebie na to nie stac widocznie , wymienialem w roznych samochodach zaroweczki oswietleniowe i wiem ze zwykłe sa nic nie warte i lepiej kupic w aso , a jezeli uwazasz ze czesci w aso sa takie same jak inne to gratulacje napewno nie chcial bym po tobie auta , pozdrowienia

Opublikowano

LIFT>'99: Zerkałem zgodnie z sugestią kolegi (nie mam spalonej ale wywalałem i tak bebechy od ori zestawu głośnomówiącego,więc musiałem rozebrać konsolę środkową), i jest total sraka w lifcie, nie ma zatrzasków tylko ukryte pod panelem klimy 2 śrubki. Tam jest dioda na szczęście, więc się raczej rzadko przepala, ale jakby co (ja mam radio 2-DIN, ale myślę że w 1-DIN jest podobnie):

-wyjmujemy radio

-wyjmujemy panel klimatyzacji

-dopiero teraz mamy dostęp do 2 śrubek trzymających popielnik (normalnie zasłonięte panelem klimy)

-u mnie w 2-DIN popielniczka jest niżej i "dochodzi" do powierzchni osłony lewarka - i też ją wydzierałem, 1-DIN mają tam jeszcze taką wnękę więc może wyjdzie bez tego

Opublikowano
  • Autor

tak kupuje w aso , ciebie na to nie stac widocznie , wymienialem w roznych samochodach zaroweczki oswietleniowe i wiem ze zwykłe sa nic nie warte i lepiej kupic w aso , a jezeli uwazasz ze czesci w aso sa takie same jak inne to gratulacje napewno nie chcial bym po tobie auta , pozdrowienia

Chcesz oceniać mój stan majątkowy?? Ja jestem świerzo po studiach elektrycznych i już jeżdzę A4 :), a Ty jesteś sporo starszy Proszę Pana i też masz ten sam rocznik A4 :)

Starszy, a o żarówkę się sprzecza, zastanów się!!

PS Ja Cię nie zmuszam do kupna mojego auta, a tak na marginesie cały czas robisz OT.