Lapek Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Opublikowano 19 Marca 2019 A podziękował. Te zamoczenia są tylko tak naprawde denerwujące. Posilikonowane kilka miejsc i zobaczymy. Drzwiami myślałem ze moze leci ale raczej nie bo odpływy drożne zero syfu.
DW_4AA44 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Dopiero teraz zajrzałem do tego tematu, ale widzę, że będzie warto tu wracać Jako posiadacz seryjnego 1,6 z zazdrością patrzę na wszystkie V6 A licznik rozumiem masz bez FIS?
Lapek Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) Zgadza się bez FIS. I tak tez ma zostać. Klasycznie z wielkimi kontrolkami. Co do zmian to ostatnio wpadło nowe sprzęgło bo jednak jak autko ruszyło w ruch to dało znać o sobie. Wpadły także nowe przednie poliftowe lampy od DEPO i ostatni wydech z budrzetowej pułki od WM SPORT. 2X80. Aktualnie odkładam na podlakierowanie jej. Edytowane 23 Maja 2019 przez Lapek
Lapek Opublikowano 22 Października 2019 Autor Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Felga z A6C6. 18. ET48. Opony 215/40. Plus przód dystans 1,3cm a tył 2cm. Na tym foto autko jest jeszcze bez dystansu. Budrzet na ten rok wyczerpany na maxa. Wiosna malowanie auta do okoła. Edytowane 22 Października 2019 przez Lapek
Mordeliuss Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 Leć z tematem Fajnie oglądać stare dobre 2.6 V6 w takiej kondycji. Powodzenia w modzeniu. Jak mnie kończy się budżet na dany rok to staram się zaczerpnąc z tego na kolejny rok
chudy30 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 ładna b5,powiedz mi jest głośno na tym tłumiku czy nie dałbyś radę coś nagrać jak brzmi wydech
Lapek Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) Jest na zewnątrz w sam raz a w środku cicho. Bo jest jeszcze środkowy seryjny wydech. Nie mam tylko kata. Nie było juz jak nabyłem autko. Ale żeby usłyszec jak jest to tylko na kompie na głośnikach. W tel całkiem inny dzwięk i bez basu. Edytowane 8 Listopada 2019 przez Lapek
robkos Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 Naprawdę dobra robota. Aż miło popatrzeć
chudy30 Opublikowano 20 Listopada 2019 Opublikowano 20 Listopada 2019 ładnie u ciebie w v-ce brzmi ciekawe jak przy zwykłych 4 cylindrach by to brzmiało,dzięki za filmik
fifek-1985 Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Obejrzałem temat, ładna sztuka ale fotele w jak dla mnie najlepsze, półskóry przekozaki, ciężko znaleźć w dobrym stanie a twoje śliczne. Gratuluję autka 1
Lapek Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2019 No od kierowcy mam jeden róg do odnowienia bo rozdarty. Pasażer ma dołek od papierosa prawdopodobnie. Wypełniłem czarną gąbeczką i jest deko lepiej. Nie widać dziury tak. Teraz domówiłem 2 pierścienie pod odboje piankowe bo usiadła dość mocno z przodu. Czasem na skręconych kołach jak dobije to obcierki o rant są. Wiosna juz leci do odnowy lakieru.
Lapek Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Wiem że może nie wszystkim to pasować bo nie da sie tak. Ale mi ten patent chodził po głowie dawno. Podpatrzone na jakims starszym ferrari. Gałka to replika 5 biegowa. Taka jest w hondzie type-r. Także tym razem nie wpadła z modeli nowszych a całkiem z innej marki. Dekory mam srebrne tak więc jakoś to mi zagrało. Edytowane 9 Stycznia 2020 przez Lapek
Nahaj97 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Piękne autko, będę obserwować temat. Sukcesów w dalszej modyfikacji.
Lapek Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2020 Aktualnie autko stoi u lakiernika. Doczekała sie malowania. Może za tydzień odbiorę.
DefSquad Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 97 rok to już po lifcie zresztą widzę po lampach tylnych. Nie zmienia to faktu, że to super autko powiedz mi tylko co to za wydech kolega ma? Właśnie zastanawiam się co tam wrzucić do siebie bo mój już kończy działalność
Rekomendowane odpowiedzi