MARCIN607 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zajefajna. Kolor jak kolor nie bedzie się bardzo syfił a zawsze mozna iść w folie jakby Cię coś tknelo. BRAVO kolejna świetna fura. ?
Bristol Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Dzisiaj o ile się nie mylę widziałem S6 w tym samym kolorze i wygląda on o wiele lepiej na żywo niż na zdjęciach. Jakie masz średnie spalanie ??
Wandej Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Auto powala jednym słowem. Piękna sztuka
Zemis Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Piękna sztuka. Jazda napewno jest wielka przyjemnością;) niech sie sprawuje:)
snajper1998 Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Opublikowano 3 Lutego 2019 W dniu 31.01.2019 o 14:03, Bristol napisał: Dzisiaj o ile się nie mylę widziałem S6 w tym samym kolorze i wygląda on o wiele lepiej na żywo niż na zdjęciach. Jakie masz średnie spalanie ?? Tak jak pisałem wczesniej, kolor na zywo zupelnie robi inne wrazenie. Spalanie moze byc bardzo rozne. Trasa srednio 11 , ale zona zrobi i ponizej 10, jazda dynamiczna na trasie to 13. Miasto to tez kwestia jakie miasto.
snajper1998 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Opublikowano 4 Lutego 2019 Dzisiaj katy jutro strojenie ?
snajper1998 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 Przy okazji uruchomiłem sobie Audi Smartphone Interface. Doinstalowałem sobie tę wersję tak żeby mieć mirror linka. Nie bawiłem się jeszcze w sam mirror mam tylko android auto. I teraz tak: 1. Czy ma ktos sprawdzony sposob (jakie apki na tel) na uruchomienie mirrora na androidzie 2. Do tej pory korzystajac z google maps i yanosika na komórce na kablu komunikaty szły z komórki (rozmowy przez bt), teraz po podłączeniu kablem uruchamia sie AA nawi leci na ekran, wszystko pieknie jednak komunikaty z yanosika ida tylko w momencie jak google podaje komunikat, czyli krotko mowiac nie mam mozliwosci posłuchania komunikatu yanosika. Czy jest jakiś sposób żeby komunikaty z yanosika szły przez tel a reszta przez mmi? 3. Czy da się wyłączyć AA tak żeby po podłaczeniu kabla tel tylko się ladował?
snajper1998 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 Takie sa moje ustawienia yanosika
snajper1998 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 Wczesniej na tel wybieralem wyjscie audio - moj telefon i komunikaty lecialy przez telefon
snajper1998 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 Teraz mam takie cos i mimo wybrania moj telefon lipa komunikatow nie ma. Cos ktos?
snajper1998 Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Opublikowano 6 Lutego 2019 Mimo grzebnietego DP strojenie wypada gorzej jak czysta seria w przedlifcie Witek robił już te silniki i sam soft wychodzi poniżej 500km. Ogólnie na polift kaganiec założyli zacny ?
snajper1998 Opublikowano 30 Września 2019 Autor Opublikowano 30 Września 2019 Panowie, czy ktoś wie skąd można wziąć plan przegladów. Chodzi mi o co przy jakim przebiegu powinno być wymienione. W instrukcji nie ma.
qujot Opublikowano 30 Września 2019 Opublikowano 30 Września 2019 takie coś? dla USA -> 2017_Scheduled_Maintenance_Flipbook_Pages_022317.pdf WWW.DROPBOX.COM Dropbox is a free service that lets you bring your photos, docs, and videos anywhere and share them easily. Never email yourself a file again! tu po polsku -> czynnosci_serwisowe_audi.pdf WWW.DROPBOX.COM Dropbox is a free service that lets you bring your photos, docs, and videos anywhere and share them easily. Never email yourself a file again!
snajper1998 Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Opublikowano 11 Maja 2020 Dawno nic nie pisałem, autko sprawuje się na medal, wydech już się pięknie ułożył po wymianie dp, głos jest obłędny. A tak wyglądają przygotowania do sezonu letniego. 3
Rekomendowane odpowiedzi