Jump to content
IGNORED

[B7 BKE] Które z tych dwóch ?

Recommended Posts

Posted

To jest plastelina :kwasny:

Ja bym nie kupił :cool1:

Posted

Te fele to plastiki oraz repliki.Jeśli miałbym brać to pierwszy wzór,ale felgi ORI. :good:

Posted

Co do pierwszego linku to 16" wygląda jak kołpak min 18"

Posted

Po 1. zgadzam się z kolegą

To jest plastelina :kwasny:

Ja bym nie kupił :cool1:

Po 2. takie felgi w 16" to porażka, według mnie, najmniejszy rozmiar jaki ujdzie to 17"

Posted

Ani jedna ani druga przy czym nr 2 to totalna porażka w B7

Posted

Pierwszy wzór miałem u siebie jak kupiłem bryke.

Rozmiar 18" ale też wersja "plastelinowa" więc poszły do żyda :decayed:

Posted

felgi same w sobie średnie - natomiast co rozmiaru kup takie jak uważasz za słuszne, dużo osób pisze kupuj 18 - 19 i 20 bo inne to lipa a sami jeżdzą na 15-16.

Posted

Numer 1 ale w rozmiarze 18"-19" i ori albo MAM8 :wink4: A plastelinę sobie odpuść.

Posted

ale 16 to na zime, na lato to 17 musi byc (przynajmniej), pierwszy wzor moze byc :gwizdanie:

Posted

zarówno jeden jak i drugi wzór fajny ale tylko ori, a jak ori to nie 16'' :gwizdanie:

Posted

W sumie wzór 1 i lub jeszcze coś innego. Ale napewno rozmiar 16.

Wiem, że 17 czy 18 dużo ładniej wyglądają ale ja robie sporo km w miesiącu okolo 3 500 tyś w tym dużo po wawie.

Jeżdziłem wcześniej na 17 i 18 i powiem, że jak się przesiadłem na 16 do różnica w jezdzie jak najbardziej dla mnie na plus.

Czym odróżnic ori od plasteliny ?

Posted

3500 to nie dużo, ja średnio robię 7000 tkm i z 16'' chcę na 18'' wejść

Posted

Jak dla mnie, to wzór nr 2. W oryginale na pewno nie będzie w 16". Z nowych wzorów, ori zaczynają się od 17".

Posted

Z tych co pokazałeś to żaden..., w ogole 16" do B7 to :thumbdown:

Posted

Przede wszystkim ceną :> bo róznica może wynieść nawet do tysiąca przy tym samym rozmiarze felgi.

Poza tym czytaj ogłoszenie i jeżeli nie ma żadnej nazwy firmy tylko "nowe, polerowane" to znaczy, że plastelina.

Jeżeli są firmówki to powinna być nazwa firmy i model felgi, np. MAM 8, AEZ Mita, O-Z Racing MICHELANGELO 10, itd

Posted

W sumie wzór 1 i lub jeszcze coś innego. Ale napewno rozmiar 16.

Wiem, że 17 czy 18 dużo ładniej wyglądają ale ja robie sporo km w miesiącu okolo 3 500 tyś w tym dużo po wawie.

Jeżdziłem wcześniej na 17 i 18 i powiem, że jak się przesiadłem na 16 do różnica w jezdzie jak najbardziej dla mnie na plus.

Na forum są chłopaki co robią dużo więcej miesięcznie i śmigają na większych alu. Jak kupisz dobre jakościowo felgi a nie plastelinę to nie będziesz miał problemów z jazdą na takich alu :wink4: Poza tym 16" do B7 :thumbdown:

Posted

z tych co pokazales to 1 ale tylko ori :wink4: a może 3 opcja :tongue4:

8aff53ddd1b47f1amed.jpg

albo

50c715ccb1e36a61med.jpg