buuczek Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Witam wszystkich, przychodzę z takim pytaniem, miałem niedawno wymieniany zaworek DV boscha na inny, i teraz chcę wrócić do boscha i mam pytanie jak go dokładnie zamontować samemu, co muszę wiedzieć żeby nic nie zrobić źle, szukałem na forum, ale nie znalazłem za wiele. Może któryś z was zechce pomóc mi i mojej audicy :) 1
Emejcz Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Normalnie. Wsadź tak jak stary. Tam się nie ma nad czym zastanawiać.
Łukasz13 Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 17 godzin temu, GrzesBiTurbo napisał: może się Ci przyda Może trzeba dodać że film ten odnosi się do silników poprzecznych a3, golf, tt, w a4 dv jest troche w innym miejscu...
GrzesBiTurbo Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 (edited) mea culpa, ale zasada podobna Edited February 1, 2019 by GrzesBiTurbo
Dev Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 W dniu 28.01.2019 o 15:31, buuczek napisał: Witam wszystkich, przychodzę z takim pytaniem, miałem niedawno wymieniany zaworek DV boscha na inny, i teraz chcę wrócić do boscha i mam pytanie jak go dokładnie zamontować samemu, co muszę wiedzieć żeby nic nie zrobić źle, szukałem na forum, ale nie znalazłem za wiele. Może któryś z was zechce pomóc mi i mojej audicy kup Forge'a 007
grubcio1980 Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Dev wpadł mi forge w caritasie. Wystarczy tylko wyczyścić - odtłuścić i gotowe?
Dev Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 3 godziny temu, grubcio1980 napisał: Dev wpadł mi forge w caritasie. Wystarczy tylko wyczyścić - odtłuścić i gotowe? Nasmarowac jakimś syntetycznym darem Dobry jest taki to tloczkow hamulcowych
Recommended Posts