Wiolaiw Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Koledzy mam problem z wentylatorem nadmuchu valeo po wymianie szczotek jest tak samo jak przed. Przed wentylator mi się zacina i ma bardzo niskie obroty jaka przyczyna może być
Emejcz Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 No a jak wygląda komutator? Pewno śmietnik.
Wiolaiw Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 Tak myślałem a jaki koszt jest zakupu takiego komutatora i jaki kupić i gdzie
bin85 Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Samego komutatora nie kupisz a nawet gdyby to nie dasz rady wymienić, kup używkę dmuchawę i po problemie.
Emejcz Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Wiolaiw napisał: Tak myślałem a jaki koszt jest zakupu takiego komutatora i jaki kupić i gdzie Sam to wymieniałeś? Bo jeżeli dałeś to mechanikowi i ci wsadził nowe szczotki na zajechany komutator to niech ci oddaje kasę. Jak będziesz kupował nowy wentylator to dokładnie oglądaj, bo zdaje się, że te z anglików nie pasują. Edytowane 5 Lutego 2019 przez Emejcz
Wiolaiw Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Opublikowano 6 Lutego 2019 Sam wymieniałem ale używany. Wentylator też może być zajechany
Wiolaiw Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Opublikowano 6 Lutego 2019 Teraz, Wiolaiw napisał: Sam wymieniałem ale. Kupno używanego Wentylatora też może być zajechany
Emejcz Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 Jak kupisz z takiego auta co miało max 200-300 tys. nalotu to będzie niezajechany.
Rekomendowane odpowiedzi