srb38vx Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) śliczne autko wy tam trzepiecie kasa w JSW gratulacje Edytowane 12 Marca 2019 przez srb38vx
Pucek Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Opublikowano 12 Marca 2019 1 godzinę temu, srb38vx napisał: śliczne autko wy tam trzepiecie kasa w JSW gratulacje Hehehe Andrzej, dzięki, mogłeś brać moje B8 zamiast pasiora 3 godziny temu, granatowy napisał: Jestem na TAK ! Bardzo dobre połączenie w C7 Avant: 3.0TDi, biały kolor, brak chromów i 19" zimówki ? Idealnie byłoby bez czarnych szyb. Ciemne szyby muszą być - mam dwójkę małych dzieci
srb38vx Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) 10 godzin temu, Pucek napisał: Hehehe Andrzej, dzięki, mogłeś brać moje B8 zamiast pasiora Mateusz jo jest biedny emeryt jeszcze mnie nie stać na audi Edytowane 13 Marca 2019 przez srb38vx
black4 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Pucek gratulacje zakupu! B.ładne A6. Pakiet czerń ? Dach, lustra, felgi też robisz w czerń ? Pozdrawiam ☺
Pucek Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) 4 godziny temu, black4 napisał: Pucek gratulacje zakupu! B.ładne A6. Pakiet czerń ? Dach, lustra, felgi też robisz w czerń ? Pozdrawiam ☺ Dzięki, aktualnie odszczurzam lakier, jest co robić jak to w aucie które jeździło po autostradach a na weekend planuję wrzucić lato, wtedy też ogarnę jakieś zdjęcia Co do pakietu black, myślałem nad lusterkami ale mają przetłoczenie i nie idzie ich okleić - łatwiej malować więc się zastanawiam, czarny dach też rozważałem ale sam nie wiem, muszę popatrzeć w necie jak to wygląda, a na felgi mnie namawia Żona, ja uparcie zostaje przy szarych rotorach ale w przyszłym roku planuję zmienić więc może akurat będą czarne, kto wie. Ogólnie to zraziłem się do dużych i kosztownych modów, B8 doposażyłem za 20k i co mi to dało? nic, dalej się sprzedaje, zaraz wrzucę tam środek z golasa i puszczę te auto za 40k Edytowane 13 Marca 2019 przez Pucek
marcin_o23 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 dachu nie ruszaj, lusterka czarne wyglądają na białym fajnie, sam byłem sceptycznie do czarnych lusterek nastawiony ale widziałem na żywo i mi się spodobało
Pucek Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 1 minutę temu, marcin_o23 napisał: dachu nie ruszaj, lusterka czarne wyglądają na białym fajnie, sam byłem sceptycznie do czarnych lusterek nastawiony ale widziałem na żywo i mi się spodobało Przy dachu znowu trzeba oklejać tylną lotkę a tu już nie będzie tak łatwo, duża kombinacja, bardziej zastanawiam się co zrobić z szarą dokładką z tyłu, biała odpada, czarna może być fajnie ale znowu nic tam z tyłu czarnego nie ma żeby do tego pasowała, chyba zostanie tak jak jest...
granatowy Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 11 minut temu, marcin_o23 napisał: dachu nie ruszaj x2 ? Czarne dachy dobrze wyglądają w hatchbackach albo w coupe - w dużym kombi niekoniecznie.
marcin_o23 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 15 minut temu, Pucek napisał: Przy dachu znowu trzeba oklejać tylną lotkę a tu już nie będzie tak łatwo, duża kombinacja, bardziej zastanawiam się co zrobić z szarą dokładką z tyłu, biała odpada, czarna może być fajnie ale znowu nic tam z tyłu czarnego nie ma żeby do tego pasowała, chyba zostanie tak jak jest... po lifcie przy pakiecie czerni masz dokładkę w czarnym macie, wygląda to fajnie, pasuje do reszty, może tak??
jedrekx Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 dachu nie ruszaj, moim zdaniem nie ma sensu.. na to była moda 10 lat temu. no kurcze, jak ja żałuję, że nie mam białego auta..
pajda Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Dokładnie dachu nie ruszaj Mogę przygarnac kiere z b8 tylko nie wiem czy mi podejdzie
musti Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Pucek zakup strzał w dziesiątkę Historię aut od Michała zna już pół forum
Pucek Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Opublikowano 14 Marca 2019 Dzięki Musti, napijemy się w BT Dachu nie będę ruszał, lusterka zobaczymy, bardziej się zastanawiam nad dokładką z tyłu, muszę to przemyśleć, założe letnie koła, porobię jakieś zdjęcia i zrobię jakiegoś wirtuala jak będzie wyglądać w czarnym ta dokładka.
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zlot w Bukowinie za nami, a więc pojawiły się też fajne zdjęcia, ja choruję na brak czasu żeby coś ustrzelić więc podrzucę coś od Kolegów i Koleżanek, dzięki Jak to po takim zlocie, duży niedosyt, moje auto to zwykła seria 2
MaciekPL Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Jest dobrze ? Super zdjecia, białas z tym rotorem prezentuje się idealnie.
jedrekx Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 jak Twoje to seria, to nie wiem co mam mówić o swoim..
jedrekx Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Pucek, jaki masz rozmiar opon na rotorach?
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2019 7 godzin temu, jedrekx napisał: Pucek, jaki masz rozmiar opon na rotorach? 255/35 r20
sysek27 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Fajna konfiguracja ? Możesz podesłać jakieś zdjęcie jak wyglada taka ramka obklejone folia z bliska najlepiej tylna wklejona szyba bo tez muszę coś u siebie zrobić z chromami a nie uśmiecha mi się wymieniać wszystkie listwy ?♂️...
Pucek Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2019 W dniu 12.04.2019 o 22:11, sysek27 napisał: Fajna konfiguracja ? Możesz podesłać jakieś zdjęcie jak wyglada taka ramka obklejone folia z bliska najlepiej tylna wklejona szyba bo tez muszę coś u siebie zrobić z chromami a nie uśmiecha mi się wymieniać wszystkie listwy ?♂️... Mam kiepsko z czasem, auto brudne, ogarnę go dopiero jutro ale jadę dzisiaj na dworzec PKP do Katowic, jak chcesz to pisz PW i się gdzieś spotkamy, będę tam koło 18:30.
Rekomendowane odpowiedzi