dawid_mag Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Mam pytanie ostatnio wymieniałem gałkę zmiany biegów i zauważyłem takie kółko po zdjęciu. Co to jest? Mam pytanie mma Edytowane 11 Lutego 2019 przez dawid_mag
MemberA4 Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Jest to dodatkowe wytłumienie. Też to miałem.
dawid_mag Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2019 To żeby nie zaczynać nowego tematu takie pytanie wyjmowałem dziś siedzisko z tyłu i jak zakładałem coś chyba mi pękło może było wcześniej i teraz nie trzyma mi się za bardzo jest to taki czarny plastik co trzyma siedzisko ktoś wie jak to się nazywa i ile kosztuje? Druga sprawa po ściągnięciu tapicerki bagażnika z prawej strony w takim zagłębieniu miałem w uj jakiegoś smaru, smalcu czy kto tam wie co, było białe, tłuste i twarde. Czy to normalne czy dobrze, że to wyczyściłem. I ostatnie pytanie przy śrubie od prawej tylnej lampy mam taki czerwony plastik co idzie do jakiegoś białego przekaźnika i dalej idzie metalowa rurka czy to jest awaryjne otwieranie klapy? No to chyba tyle pytań na dziś ?
Rob@k Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Pewnie chodzi o to https://allegro.pl/oferta/a4-b6-b7-a6-c5-c6-mocowanie-kanapy-tyl-4b0886373-6910898445 A ten czerwony plastik to może być awaryjne otwarcie wlewu paliwa.
dawid_mag Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2019 Dokładnie to ta część dzięki kolego!
Rekomendowane odpowiedzi