Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kiedy zmieniacie na letnie opony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założę letnie jak... je kupię :decayed: Czyli pewno we kwietniu.

Opublikowano

moja przekładka była w poniedziałek i całkiem inna jazda :> :good: oby wytrzymało :mysli::kwasny:

Opublikowano

A ja się wstrzymam jeszcze z 2 tygodnie. Późno założyłem zimówki i pewnie późno założę letnie :decayed:

Opublikowano

ja juz mam od soboty i twardo sie jezdzi

Opublikowano

30 październik :) na zimę

1 kwietnia :) na lato

Też tak robię co roku ;)
Opublikowano

Ja mam zimówki na oddzielnych felgach i zakładam w garażu jak spadnie pierwszy śnieg :) Z letnimi już tak łatwo nie ma :tongue4:

Opublikowano

Ja mam zimówki na oddzielnych felgach i zakładam w garażu jak spadnie pierwszy śnieg :) Z letnimi już tak łatwo nie ma :tongue4:

Jak zniknie ostatni śnieg :tongue4:

Ja planuję bliżej tego weekendu :mysli:

Opublikowano

moj kumpel dzis dopiero zmienil na ZIMOWKI :kox: myslalem ze ze smiechu padne jak mi powiedzial :polew: :polew: :polew: a ja na letnie zmienie jka kupie jakies fajne alusy czyli pewnie w kwietniu :wink4:

Opublikowano

Ja tam zmieniam zawsze z rana ... jak nie ma Mariana :polew:

Tak serio to przełom marzec/kwiecień

Opublikowano

koniec marca początek kwietnia przeciesz mrozy maja przyjsc a ponizej 8 stopni powinno sie jezdzic na zimowkach (chyba nie pomyliłem)

Opublikowano

koniec marca początek kwietnia przeciesz mrozy maja przyjsc a ponizej 8 stopni powinno sie jezdzic na zimowkach (chyba nie pomyliłem)

Co więcej, im niższy profil opony, tym bardziej należy tego przestrzegać :gwizdanie:
Opublikowano

sam dzisiaj wracając z pracy, patrząc na temperature na zewnątrz 11,5stopnia pomyślałem o zmianie kół na letnie...tymbardziej ze mam quattro, ale jak ktoś słusznie zauważył...jest sporo dziur ktore prawdopodobnie załatają do konca marca, no przynajmniej część :), więc może warto poczekać, bo szkoda letnich felg :good:

Opublikowano

zmienię jak zagoszczą 17" lub 18", myśle o pierwszej połowie kwietnia :gwizdanie:

Opublikowano

kwiecien nie wcześniej, ostatnio wieczorem -8C było więc powodzenia przy hamowaniu na letnich :decayed:

Opublikowano

Mnie kusi zmieniać już w ten weekend, zobaczę jaka będzie pogoda no i prognozy na resztę dni marca, jak nie to poczekam jeszcze z tydzień może 2, ale jak widze moje auto upaćkane po sam dach i na tych stalowych czarnych felgach to już mnie szlak trafia i mażę o porządnej myjni i przekładce na 17" :naughty: Problem w tym, że pogoda nie pewna, a i drogi wyglądają jak ser szwajcarski :confused4:

Opublikowano

Z początkiem kwietnia będę zmieniał na letnie

Opublikowano

kwiecień ...

Opublikowano

Jak będzie ciepło tj. średnia tygodniowa powyżej 7 stc :)

Opublikowano

Być może przed zlotem , a zimówki ewentualnie w bagażniku. :)

Opublikowano

nie no wiadomo że korci, ale nie mogę bo najpierw trzeba wahacze powymieniać i porobić wszytsko, założyć gwint, skręcić w dół no i na koniec alu, bo jak się lansować to na całego :polew:

postaram się wytrzymać do początku kwietnia :naughty:

ps. podobno zima ma wrócić...