KonradA4troop Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) 2g high, do tego będzie jeszcze ami, żebym już schowka nie zmieniał a i mógł podpiąć np. Pendrive. A korzystając z okazji schowek zrobię klimatyzowany. PS. tak ostatnio pewna osoba się chwaliła projektorkami drzwi to i ja się pochwalę, wpadły dzisiaj takie wypasy. A za miesiąc montaż kolorowych wyświetlaczy do auta, a okazyjnie i kilku innych rzeczy. Edytowane 29 Czerwca 2021 przez KonradA4troop
KonradA4troop Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Coś tam się dzieje, już muza po BT hula, trochę koloru wpadło do auta, piwo w schowku też już da radę schłodzić, a za niedługo wymiana szyby czołowej, już zamówiona akustyczna, pod czujniki deszczu zmierzchu i za miesiąc zmiana lamp z przodu. Edit, już wszystko w komplecie siedzi. Edytowane 18 Września 2021 przez KonradA4troop 2
KonradA4troop Opublikowano 18 Września 2021 Autor Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) Dawno nic nie było, a więc tak, z ostatnich zmian jakie się pojawiły to: MMI 2G High AMI Lusterko fotochromatyczne z czujnikami deszczu/zmierzchu, wilgotności powietrza Szyba Saint Gobain Sekurit, akustyczna, pod czujnik deszczu/zmierzchu Włącznik świateł z trybem "auto" + kodowania, dzięki czemu już śmiga coming/leaving home po za tym zostało wyprane całe wnętrze i czekam na następną przesyłkę którą są reflektory przednie xenon Edytowane 11 Listopada 2021 przez KonradA4troop
R4xx Opublikowano 18 Września 2021 Opublikowano 18 Września 2021 3 godziny temu, KonradA4troop napisał: Dawno nic nie było, a więc tak, z ostatnich zmian jakie się pojawiły to: MMI 2G High AMI Lusterko fotochromatyczne z czujnikami deszczu/zmierzchu, wilgotności powietrza Szyba Saint Gobain Sekurit, akustyczna, pod czujnik deszczu/zmierzchu Włącznik świateł z trybem "auto" + kodowania, dzięki czemu już śmiga coming/leaving home po za tym zostało wyprane całe wnętrze i czekam na następną przesyłkę którą są reflektory przednie xenon Przekopałem cały wątek i muszę przyznać, że sporo kasy i wysiłku ładujesz w nie tyle mody, co doposażanie auta. A tak szczerze, z perspektywy czasu patrząc - nie lepiej było kupić gotowca?
KonradA4troop Opublikowano 18 Września 2021 Autor Opublikowano 18 Września 2021 Auto było kupione 7 lat temu, wtedy zadecydował stan auta a nie wyposażenie, najważniejsze że miał jakieś tam mmi i już ciut lepsze nagłośnienie z wypasu, a resztę powoli zawsze można dorzucić. Fakt faktem mody kosztują, ale to że samemu coś się dorzuci daje satysfakcję i sprawia że auto się tak szybko nie nudzi. Inaczej na pewno już dawno by go nie było. 1
R4xx Opublikowano 18 Września 2021 Opublikowano 18 Września 2021 5 minut temu, KonradA4troop napisał: Fakt faktem mody kosztują, ale to że samemu coś się dorzuci daje satysfakcję i sprawia że auto się tak szybko nie nudzi. Inaczej na pewno już dawno by go nie było. Rozumiem, miałem tak samo z moją B6ką Trzymam kciuki za dalsze prace 1
KonradA4troop Opublikowano 18 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Coś się dzieje. kierownica, gałka zmiany biegów, bcm nowy, grzane fotele już śmigają no i oczywiście bixenon, do tego nabyłem boczki drzwi w alcantarze, teraz tylko fotele upolować. Lampy ogarnął Koj@k i robią niesamowitą robotę, chociaż można by rzec że to tylko zwykły xenon. Obecnie zbroimy auto pod samopoziom, oraz dosyć intensywnie poszukuje foteli. Na Lato może się uda, dodatkowo przyciemnię szyby i wygłusze drzwi. Edytowane 18 Grudnia 2021 przez KonradA4troop 1
Żywy3021 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Fajnie ta soczewka wygląda, możesz powiedzieć jaki koszt jest takich lamp ???
KonradA4troop Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2021 Nie wiem czy mogę, tego Pana powyżej pytaj.
KonradA4troop Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Mała zapowiedź, powoli czas to rzeźbić. Czekam tylko żeby zrobiło się trochę cieplej, bo na razie plastiki kruche, do tego wleci przyciemnienie szyb i wygłuszenie drzwi. PS fotka na szybko, tylna rączka przyłożona do drzwi kierowcy, bo tylko to mam na razie rozebrane. Edit: już na miejscu. Drzwi kierowcy otrzymały również przycisk do otwierania klapy, no i pierwsze po zimowe mycie u detailera. Następny krok fotele -> lakiernik -> nowa rolka -> zawieszenie niższe -> heble s4 i dalej wg opisu na 1 stronie. Edytowane 19 Lutego 2022 przez KonradA4troop
KonradA4troop Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Coś tam się dzieje. Wpadł zawias 1BE, wraz z nowymi amortyzatorami sachs, taka ciekawostka, przednie amory były jeszcze fabryczne. No i wreszcie fotele. Obecnie wywiezione do detailera, żeby je trochę ogarnął, pranie, do tego skóre wypadałoby podmalować no i generalnie przygotowanie do montażu. Kupiony komplet z tunelem i boczkami, a co do ich wypasu mamy tutaj grzanie foteli przednich, grzanie tylnej kanapy, el. lędźwie, wysuwane podudzia, QQ1, pakiet schowków (schowki pod fotelami, plecy foteli z siatkami, podłokietnik McDonald's w kanapie). Edytowane 3 Maja 2022 przez KonradA4troop 1
Norbas Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Soczewki robią robotę ?mody na + ? 1
Leszczonka Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 No już teraz mody na plus,dekory bym przytulił do swojej cos do odmiany ale w bdb stanie 2
KonradA4troop Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2022 8 godzin temu, Leszczonka napisał: No już teraz mody na plus,dekory bym przytulił do swojej cos do odmiany ale w bdb stanie Takie też posiadam, wnętrze powoli kończe jeszcze pdc przód i el klapa mnie czeka z doposażania. Teraz są plany z zewnątrz żeby trochę tu podziałać, koło, progi sline, 2 rury, dyfuzor, lotka, grill itp. A no i servotronica jeszcze mi brakuje.
konrad0711 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Heh ale boczki z tego zestawu foteli już nie długo będą moje ? 1
KonradA4troop Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2022 24 minuty temu, konrad0711 napisał: Heh ale boczki z tego zestawu foteli już nie długo będą moje ? A no jeszcze tylko kilka dni.
NelsonPL Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 22.06.2021 o 22:42, KonradA4troop napisał: PS. tak ostatnio pewna osoba się chwaliła projektorkami drzwi to i ja się pochwalę, wpadły dzisiaj takie wypasy. Projektory OEM? Czy inne chińskie, które według mnie są okropnie kiepskie. Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez NelsonPL
Rekomendowane odpowiedzi