lewiatan1989 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 26 minut temu, Mordeliuss napisał: Noooo i na takie słowa czekałem Żeby nie robić pustego postu dzisiaj dzięki radom kolegi @lewiatan1989 udało mi się usunąć kamere z lampki i zamontować klamke bagażnika z kamera Wybaczcie za brudne auto ale pogoda wcale nie namawia do tego by jechać na myjnie Czekam na nowe lampki Led tablicy i definitywnie rozstaje się z błędem spalonej żarówki Jakość obrazu ok? Zadowolony? 1
Mordeliuss Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2019 5 minut temu, lewiatan1989 napisał: Jakość obrazu ok? Zadowolony? Jakoś obrazu jest spoko bo to 720p. Tak bardzooo zadowolony. Jedyna zmiana to to że teraz soczewka kamery ma rybie oko czyli zakrzywia troszke obraz a wcześniejsza tego nie miala, ale to szczegół i kwestia przyzwyczajenia Wielkie dzieki za pomysł z takim rozwiazaniem
Mordeliuss Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2020 Dziesiatki godzin, tony uśmiechu, worek kasy i nadszedł czas na ostatnie spojrzenie Mam nadzieje, że koledze bedzie wiernie slużyła No cóż, a ja wracam z nowym tematem niedługo Dziękuje wszystkim komentujacym, śledzacym i zapraszam do czytania kolejnych moich wypocin 2
Adam87 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Szkoda fajna furka była.... To pochwal się co następne
Mordeliuss Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2020 57 minut temu, Adam87 napisał: Szkoda fajna furka była.... To pochwal się co następne Jeszcze nic nie zdradzam, ale na dniach wleci post :)
Adam87 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Teraz, Mordeliuss napisał: Jeszcze nic nie zdradzam, ale na dniach wleci post No to czekamy
rosati Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Nie pochwalam ale na temat czekam Edytowane 27 Stycznia 2020 przez rosati 1
Mordeliuss Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Opublikowano 10 Marca 2020 Co by Wam koledzy nie było smutno mówie "dzień dobry" ponownie i zapraszam do nowego obiecanego tematu
Rekomendowane odpowiedzi