Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

DARK AVANT 2.0 TDI BRD S-LINE | QUATTRO = ANDROID = BIXENON = VFiZ = KAMERA = FOCAL+ALPINE = POMPEI 19'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
19 godzin temu, afroo. napisał:

:thumbdown:

Za szerokie? Czy za waskie? :(

Opublikowano
8 minut temu, Mordeliuss napisał:

Za szerokie? Czy za waskie? :(

Strzelaj:wink4:

Opublikowano
  • Autor
48 minut temu, Adam87 napisał:

Strzelaj:wink4:

Obstawiam ze za wąskie na tył :kwasny:?

No ale takie trafily sie w dobrych pieniądzach wiec bardzo sie nie zastanawialem. 

Edytowane przez Mordeliuss

Opublikowano

I dobrze:thumbup:

jak kasa dobra to pewnie:wink4:

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Adam87 napisał:

I dobrze:thumbup:

jak kasa dobra to pewnie:wink4:

Bede miał koła na gotowo to bede sobie polowal na dwie szersze sztuki na tyl na spokojnie :decayed:

Bedzie mały UP w temacie jak tylko dojedzie kurier i znajde chwilke czasu, ale na razie nic nie zdradzam. 

Dodatkowo wpadły mi do głowy dwa nowe pomysły i rozeznam sie jak budżetowo i jak z wykonaniem. :whistling:

Opublikowano
  • Autor

LEDy LEDy LEDyyyy:whistling:

Przyszła niedziela i udało się wreszcie znaleźć chwilkę czasu na odpoczynek przy aucie :banan:

Przyjechały LEDy od kolegi Promotora :) Z efektu jestem mega zadowolony i nie mogłem się doczekać chwili jak odpale DRLe i porównam światło. Efekt jest dokładnie taki jak chciałem. Produkt świetny jakościowo i cenowo. 

Dodatkowo zamówiłem 3 kolejne elementy układanki więc wyczekuje aż kurier zadzowni do drzwi :decayed: a na poczekaniu wpadły dwa nowe pomysły. 
Będę informował niebawem. 

PS. Wybaczcie za fotki z brudnego auta ale po myjni nie udaje mi się nawet dotrzec czystym do domu :kwasny: ale na wiosne wjezdza juz korekta i powłoka. 

ED380453-7374-488E-8C7A-BD017E103945.jpeg

Opublikowano

Panie kolego, jak stałem w niedzielę przed Tobą na światłach to bas od Ciebie słyszałem i prawie czułem u siebie :decayed:

Opublikowano
W dniu 15.12.2019 o 20:14, Mordeliuss napisał:

LEDy LEDy LEDyyyy:whistling:

Przyszła niedziela i udało się wreszcie znaleźć chwilkę czasu na odpoczynek przy aucie :banan:

Przyjechały LEDy od kolegi Promotora :) Z efektu jestem mega zadowolony i nie mogłem się doczekać chwili jak odpale DRLe i porównam światło. Efekt jest dokładnie taki jak chciałem. Produkt świetny jakościowo i cenowo. 

Dodatkowo zamówiłem 3 kolejne elementy układanki więc wyczekuje aż kurier zadzowni do drzwi :decayed: a na poczekaniu wpadły dwa nowe pomysły. 
Będę informował niebawem. 

PS. Wybaczcie za fotki z brudnego auta ale po myjni nie udaje mi się nawet dotrzec czystym do domu :kwasny: ale na wiosne wjezdza juz korekta i powłoka. 

ED380453-7374-488E-8C7A-BD017E103945.jpeg

Noooo różnica jest i efekt też :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Najlepsze jest to że z każdym kolejnym punktem odhaczonym z listy wpadają dwa nowe :polew:

Jestem strasznie zadowolony z produktów od Promotora. Brałem już u niego wiele różnych kompletów żarówek do różnych modeli Audi i nigdy sie nie zawiodłem.

Teraz przede mną przemyślenie patentu mocowania tylnej kamery, bo ten aktualny odpada ze względu na błąd spalonej żarówki na fisie przez chińską lampke :kwasny:

Edytowane przez Mordeliuss

Opublikowano
34 minuty temu, Mordeliuss napisał:

Teraz przede mną przemyślenie patentu mocowania tylnej kamery, bo ten aktualny odpada ze względu na błąd spalonej żarówki na fisie przez chińską lampke :kwasny:

Kup kamerkę w klamkę za 120 u chińczyka i będziesz miał temat załatwiony .

Opublikowano
  • Autor
23 minuty temu, karol1981 napisał:

Kup kamerkę w klamkę za 120 u chińczyka i będziesz miał temat załatwiony .

Masz jakiś link do takiej działającej i pasującej klamki? Używasz może takiej?

Opublikowano
3 minuty temu, Mordeliuss napisał:

Coś tego typu (ta ma najwięcej pozytwnych koemntarz)

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, golden87 napisał:

Coś tego typu (ta ma najwięcej pozytwnych koemntarz)

Taką dokładnie mam założoną. Niestety problemy są dwa:
- słabo świeci ten led w porównaniu do drugiej żarówki obok (ledwo ją widac że świeci)
- wywala cały czas błąd żarówki bo nie ma canbusa

I dlatego właśnie szukam jakiejś alternatywy. Boje się że jak kupie dedykowaną w rączkę do B7 to nie będzie się otwierać. Tak poczytałem troche i podobno nie działa otwieranie ręczne a jedynie z kluczyka. Chyba że źle coś zrozumiałem.

Opublikowano
27 minut temu, Mordeliuss napisał:

Ja mam taką I jest oki

87,72 zł  25%OFF | Dla sony ccd HD audi trunk przełącznik z uchwytem przewód kamery bezprzewodowy dla Audi A6L/Q7/A4/A3 A8L tylna kamera samochodowa night vision
https://a.aliexpress.com/3x9ndUx9v

Opublikowano
  • Autor

Wielkie podziękowania dla kolegi @karol1981 za podsunięcie pomysłu i linku. Kamerę znalazłem na szybko na allegro i już zamówiona jedzie do mnie :decayed: wreszcie pozbędę się tego paskudnego błędu żarówki po zapaleniu świateł :banan:

Cegiełka po cegiełce i z każdą kolejną jak wspomniałem wpadają dwa nowe pomysły. Aktualizacja zmian auta jeżeli uda się to jutro lub jeszcze dziś :kox:

Opublikowano
7 godzin temu, Mordeliuss napisał:

Wielkie podziękowania dla kolegi @karol1981 za podsunięcie pomysłu i linku. Kamerę znalazłem na szybko na allegro i już zamówiona jedzie do mnie :decayed: wreszcie pozbędę się tego paskudnego błędu żarówki po zapaleniu świateł :banan:

Cegiełka po cegiełce i z każdą kolejną jak wspomniałem wpadają dwa nowe pomysły. Aktualizacja zmian auta jeżeli uda się to jutro lub jeszcze dziś :kox:

Rozmiar dobry kupiłeś? Bo są dwa ja za pierwszym razem od majfrendów kupiłem za dużą:wallbash:

Ale druga już była ok i z dynamicznymi liniami parkowania - działa nieźle jak co u mnie jest video jak to działa. 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, lewiatan1989 napisał:

Rozmiar dobry kupiłeś? Bo są dwa ja za pierwszym razem od majfrendów kupiłem za dużą:wallbash:

Ale druga już była ok i z dynamicznymi liniami parkowania - działa nieźle jak co u mnie jest video jak to działa. 

Kupiłem 109 mm ;) nawet gość od ktorego kupowałem pytał mnie czy jestem pewien ze to ten rozmiar :decayed:

@lewiatan1989 zaraz obadam temat jak to dziala u Ciebie, dzieki za info. 

Opublikowano
  • Autor

Dodatkiwe parametry i podgląd rzeczywistych wartości w trakcie jazdy w dieslu to dość istotna rzecz i tego mi brakowało zawsze w moim B7. 
Mały a zarazem duży mod na który bardzo czekałem. Wreszcie wjechał VFiz. Nie sądziłem, że to będą aż tak bardzo dobrze wydane pieniądze. 
Wielkie podziękowania dla kolegi @lewiatan1989 za okazanie ogromnej cierpliwości na PW i pomoc w przebrnięciu przez setki ustawień. 

Jeżeli ktokolwiek się zastanawia czy warto bo trochę to kosztuje odpowiadam: wielkie TAK. Wart jest o wiele więcej jak dla mnie. 

5A1BAA34-2CE4-42B7-B876-60E3818F40D4.jpeg

Opublikowano

Gdzie kupowałeś?

Po opcjach widać, że wydaje się pomocny:eusathink:

Tak w skrócie, co mniej więcej można zobaczyć?

Opublikowano

No i elegancko :git:

A ja zawsze do usług :hi: