Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 1.9 170 E4J S-line(S4) / wnętrze b7/b8 / kiera b8 ścięta / 320mm / Q5 19 cali / B12 Pro Kit / led a6 c6/Car Audio System

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Marciol napisał:

Tzn chodziło mi o Bude :) 

haha się dogadaliśmy ;d buda właśnie wlepki nie mam ale z vin wychodzi 4Z (BLACK: ebony black pearl effect) chyba czarny metalic, ale jakoś dziwnie w słońcu w szary wpada.

Opublikowano
1 minutę temu, dkdk95 napisał:

haha się dogadaliśmy ;d buda właśnie wlepki nie mam ale z vin wychodzi 4Z (BLACK: ebony black pearl effect) chyba czarny metalic, ale jakoś dziwnie w słońcu w szary wpada.

Właśnie coś mi nie grało jak tak patrzyłem na fotki porównując do mojej. Jednak czarny czarnemu nie równy :D Ale mimo wszystko też spoko wygląda 

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Marciol napisał:

Właśnie coś mi nie grało jak tak patrzyłem na fotki porównując do mojej. Jednak czarny czarnemu nie równy :D Ale mimo wszystko też spoko wygląda 

a czarną smołe masz czy metalic ? wcześniejszą właśnie miałem smołę to jest mega różnica IMG_20170722_121535_HDR.jpg

Opublikowano

Szczerze nie sprawdzałem dokładnie z wlepki, ale chyba tak.

Zdjęcie z innego tematu byle jakie ale coś takiego, jeszcze uwalona po zimie ;/ :

20190301_090031_HDR.jpg

Opublikowano
  • Autor
37 minut temu, Marciol napisał:

Szczerze nie sprawdzałem dokładnie z wlepki, ale chyba tak.

Zdjęcie z innego tematu byle jakie ale coś takiego, jeszcze uwalona po zimie ;/ :

20190301_090031_HDR.jpg

czarna smoła myśle 

Opublikowano
  • Autor

Mały modzik dołożenie pod panel klimatyzacji listwy chrom ze starej 1 din.

IMG_20190321_151746.jpgIMG_20190321_163525.jpg

Opublikowano

Też tak mam i fajnie to wygląda:thumbup:

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Adam87 napisał:

Też tak mam i fajnie to wygląda:thumbup:

też uważam, że  lepiej :D

Opublikowano

Daniel powiedz mi jeszcze, na tych felgach to pewnie za wiele komfortu nie doznajesz co ? Twardo?:D

Ja po miesiącu po zakupie samochodu na 18" mam dość 18tek ,każdy kamień czułem, nie wspominając o krawężnikach, bez jaj... :D

Są śliczne większe ale kurcze.. jak mam wszystko czuć to chyba jednak schodzę do 17, a 18tek jest tyle ładnych wzorów co mi podchodzą.. :( haha ale dobra nieważne tam o mnie, jak te fele? :)

Pierścienie też chyba musiałeś dołożyć? Q5 chyba ma inną centrującą

Edytowane przez Marciol

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, Marciol napisał:

Daniel powiedz mi jeszcze, na tych felgach to pewnie za wiele komfortu nie doznajesz co ? Twardo?:D

Ja po miesiącu po zakupie samochodu na 18" mam dość 18tek ,każdy kamień czułem, nie wspominając o krawężnikach, bez jaj... :D

Są śliczne większe ale kurcze.. jak mam wszystko czuć to chyba jednak schodzę do 17, a 18tek jest tyle ładnych wzorów co mi podchodzą.. :( haha ale dobra nieważne tam o mnie, jak te fele? :)

Pierścienie też chyba musiałeś dołożyć? Q5 chyba ma inną centrującą

Miałem 17 i jak na 19 to się załamałem ale po miesiącu się przyzwyczaiłem i nie jest źle też u siebie dobre drogi mam w te miejsca co jeżdżę, tak pierścienie, a na 18 jaka oponę miałeś bo na 18 jeździło się super jak na 17 225/40 

Opublikowano
10 godzin temu, dkdk95 napisał:

Miałem 17 i jak na 19 to się załamałem ale po miesiącu się przyzwyczaiłem i nie jest źle też u siebie dobre drogi mam w te miejsca co jeżdżę, tak pierścienie, a na 18 jaka oponę miałeś bo na 18 jeździło się super jak na 17 225/40 

235/40 na 18. W sumie w dziale sprzedazy leza te moje 18 

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Marciol napisał:

235/40 na 18. W sumie w dziale sprzedazy leza te moje 18 

To dziwne mi na 225 na 18 się super jeździło bez różnicy do 17, zawieszenie masz sprawne? 

Opublikowano
Teraz, dkdk95 napisał:

To dziwne mi na 225 na 18 się super jeździło bez różnicy do 17, zawieszenie masz sprawne? 

Tak, bez zadnych luzow tip top bylo przynajmniej wtedy :D. Moze dlatego takie odczucia mam ze cale życie na 15 jeździłem i teraz na zimowych stalowkach 15 jest super haha ale bez przesady :)

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Marciol napisał:

Tak, bez zadnych luzow tip top bylo przynajmniej wtedy :D. Moze dlatego takie odczucia mam ze cale życie na 15 jeździłem i teraz na zimowych stalowkach 15 jest super haha ale bez przesady :)

haha to nwm czemu takie odczucia masz, nawet z 16 na 18 się przesiadłem i nie czułem kompletnie różnicy ?

Opublikowano

Też jakoś między 17 a 18 bardzo nie odczułem utraty komfortu :P Ale to może dlatego, że fele weszły razem z nowym zawiasem ;)

Opublikowano
7 godzin temu, dkdk95 napisał:

haha to nwm czemu takie odczucia masz, nawet z 16 na 18 się przesiadłem i nie czułem kompletnie różnicy ?

Ja w b5 przesiadlem sie z seryjnej aly 15 na felgi z touarega 19 i gwint i tez nie czulem roznicy ?

Twoje felgi strasznie mnie robia tylko szkoda ze w 9J nie wychodzily ?

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, kamil-vag napisał:

Też jakoś między 17 a 18 bardzo nie odczułem utraty komfortu :P Ale to może dlatego, że fele weszły razem z nowym zawiasem ;)

może być ze zawias poprawił jeszcze ;D

1 godzinę temu, OficeR napisał:

Ja w b5 przesiadlem sie z seryjnej aly 15 na felgi z touarega 19 i gwint i tez nie czulem roznicy ?

Twoje felgi strasznie mnie robia tylko szkoda ze w 9J nie wychodzily ?

haha to nwm jak to zrobiłeś ;d

no właśnie szkoda bo wzór ładny i unikalny, chyba ?

Opublikowano

Po prostu staralem wybierac sie drogi ktore byly proste jak stol a jak byly jakies krzywizny to toczylem sie 20km/h ?

Fajne jeszcze sa 19 z a5 gdzie jest 9j i et33

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, OficeR napisał:

Po prostu staralem wybierac sie drogi ktore byly proste jak stol a jak byly jakies krzywizny to toczylem sie 20km/h ?

Fajne jeszcze sa 19 z a5 gdzie jest 9j i et33

haha tak to można ;D 

podeślij jakieś foto :)

Opublikowano

Screenshot_20190323-225035_Allegro.jpg