Przemo c Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 Panie i Panowie gdzie w Lublinie dorobię grot do kluczyka, kupiłem kluczyk z b7 i chce go adoptować do b6, czyli wymiana transpordera i reszta operacji gdzie mogę to zrobić i mniej więcej jaki koszt?? Z góry dziękuje za rady
the_naturat_com Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 @Przemo c ja polecam Centrum Dorabiania Kluczy Jana Sawy 1 w wejściu do Biedronki.
Przemo c Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Opublikowano 2 Marca 2019 3 godziny temu, the_naturat_com napisał: @Przemo c ja polecam Centrum Dorabiania Kluczy Jana Sawy 1 w wejściu do Biedronki. dzięki za info
the_naturat_com Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 @Przemo c dorabiałem ostatnio cały kluczyk z adaptacją zapłaciłem 300 zł. Inni chcieli 500 zł.
Przemo c Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Opublikowano 2 Marca 2019 no to jest różnica, prawdopodobnie wybiorę się tam w wolnej chwili jeszcze raz dzięki za wskazówki 1
the_naturat_com Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 @Przemo c przyjedź jutro na spot..
Przemo c Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Opublikowano 2 Marca 2019 chętnie bym przyjechał, ale niestety mam małe dzieciątko w domu, a tylko w weekendy mogę żonę wyręczyć z opieki i dać jej odpocząć może innym razem
the_naturat_com Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 @Przemo c wiem jak to jest z doświadczenia. Mam 2 córki (11 i 8 lat).
Rekomendowane odpowiedzi