boban Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Ja też po wymianie ( lewa lampa ), cała operacja trwała 5 minut i żadna śruba nie ucieka ma chyba jakies zabezpieczenie. Owocnej wymiany!!!
mikibu1982 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 ja też wymieniałem żaróweczki u mnie też trzeba wyjąć całą śrubę no ale muszę powiedzieć że ja nic nie szarpałem spokojnie na bok poruszałem i cały klosz sam wyszedł, obie strony 10 minut pracy
grzesmenvok Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Dokładnie śrubę najlepiej jest wyjąć bo moze wpaść w wąską szczeline i trzeba demontować pół auta Po wyjęciu śruby lampa wychodzi elegancko tylko lekko ciagnać od strony klapy łatwiej wyjdzie:) Powodzenia http://img268.imageshack.us/i/c1241334871s965.jpg/
audiKSP Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 jaka jest w Avancie żarówka stopu??? Nie mogę tego znaleźć w tym linku powyżej.
fahur Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 jaka jest w avancie żarówka stopu??? Nie mogę tego znaleźć w tym linku powyżej. p21/5w
Rekomendowane odpowiedzi